Ja, dat is ook echt om te janken!

Vanochtend vroeg. Heul vroeg. Nog voor 7 uur. De meiden waren in een prima humeurtje en alles leek gestroomlijnd te gaan. Jools was zeer geïnteresseerd in m’n outfit voor vanavond (VIVA400 Award Show = YAYYY!) en wilde wel helpen beslissen of mama voor roze of zwarte pumps moest gaan. Mini-zusje Pippa kan dan natuurlijk niet achterblijven en als volleerde modelletjes paradeerden zij van slaapkamer naar slaapkamer terwijl ik hun tanden borstelde en haren probeerden te kammen.

 

So far so good.

Totdat Jools het een goed idee leek om 1 zwarte en 1 roze pump aan te trekken.

KIJK! Twee verschillende is ook leuk! Net zoals met mijn sokken altijd!

Bij Pippa kun je écht geen twee verschillende sokken aantrekken. Dat vindt ze verschrikkelijk. Dus je kunt haar reactie een ietsiepietsie voorspellen bij het idee van 2 verschillende pumps…..

img_5189

Maar snel de meiden mee naar beneden genomen voor een vlot ontbijtje, razende rit naar de Boshoeve (kinderdagverblijf) om vervolgens zelf te beginnen aan een bomvolle dag werken.

Dat het een bomvolle dag is doet mij lekker niks vandaag. Want ik straaaaaaallll! Superveel zin in m’n laatste meeting met Harvard Project Zero’s Guru Lisa Verkerk, die mij nog wat tips gaat geven voor m’n presentatie in Kopenhagen dit weekend. Ennnn dan om 16 uur neem ik plaats in DE stoel bij Erna’s Beauty waar visagiste en schoonheidsspecialiste Mariska (en misschien ook nog Amanda) mij om gaan toveren tot een ware Gala Queen. Krijg ook nog een PBSerum Cosmeceuticals behandeling, dus met de looks komt het helemaal goed vanavond….!

Morgenochtend VROEG uit de veren om naar Kopenhagen te vliegen. Gelukkig heb ik de hele vrijdag om een beetje bij te komen van alles en is zaterdagochtend pas mijn presentatie waarbij ik Harvard Graduate School of Education mag vertegenwoordigen.

img_5192
Koffer en tas staan al klaar!

Oh ennnnnnn morgen hebben we nog een superduperleuk nieuwtje op MOMspiration.nl…!!!

Oh ennnnnnn na het weekend kun je ook mijn finaleblog voor het Vtech Bloggerskampioenschap zien, lezen en horen…. Helemaal in Sinterklaas Style. Duhhhhh!

Liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Ja, dat is ook echt om te janken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: