Van de VIVA400 Award Show naarrrrr Kopenhagen! 

Een hele goede vroege morgen…! Na maar een paar uur slaap mocht ik alweer op tiet uit de veren. Gelukkig hadden het laat naar bed gaan én de vroege wekker een TOPreden.

Gisteren waren de VIVA400 Awards in de Laurenskerk in Rotterdam. Wát een ambiance, wát een inspirerende vrouwen, wát een toporganisatie: wát een feestavond. 

Heel bizar: je gaat dus in je eentje naar een feestje. Dat is vanuit VIVA bewust zo uitgedacht, want daardoor ga je eerder gesprekken aan met mensen die je nog niet kent. Best uit de comfort zone dus, maar daar is waar de Magic Happens….! 

En die Magic Happende. Het was genieten tot de max. Mocht men hebben gedacht: “Wie was die griet in zebraprint die de hele avond met een idiote rozegestifte smile van oor tot oor stond te stralen?” 

C’était moi!!! 

Helemaal happy met m’n heerlijk aanvoelende huid dankzij de PBserum behandeling door Jolien van Erna’s Beauty…! Ennnn de mooie make-up By Amanda 💄 Check http://www.ernasbeauty.nl en gun jezelf ook zo’n fijne mama-me-time!

Dat ik niet gewonnen heb is totaal niet belangrijk (een Oscar-genomineerde won in mijn categorie…), want voor het eerst kan ik écht eerlijk zeggen dat meedoen belangrijker was dan winnen. Klinkt raar uit mijn mond hè?!?! 

Zoals dat een echte Glamour Queen (whahaha) betaamt, zit je gewoon een paar uur later in het vliegtuig, op weg naar Kopenhagen. 

 (Thanxxxx liefste boyfriend voor het wegbrengen naar Schiphol!)


TE tof, want ik mag morgenochtend Harvard Graduate School of Education representeren tijdens ECIS 2016. Een congres voor leerkrachten van over de hele wereld werken op internationale scholen. De presentatie gaat over hoe je kinderen op een andere (betere!) manier kunt laten leren genaamd inquiry based learning & visible thinking (om een lang verhaal kort te maken). Cultivating Curiosity is het thema: nieuwsgierigheid ontwikkelen. 

Ook weer super spannend, maar zooooo gaaf! 

En natuurlijk is er ook tijd om Kopenhagen te ontdekken. Heb een mooie City Trip Guide van Time to Momo meegekregen en heb nu al zin om hiermee op ontdekkingstocht te gaan. 

Zal jullie op de hoogte houden. Ufkurs.

Oh en dat nieuwtje moet nog even tot maandag wachten…. sorry!!! 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: