Een SUPER feestje in een box: dé zwangerbox van Hello Little One!

18.00 uur. Ik sta te koken en plots gaat de bel. Wie zou dat zijn? Ik doe de deur open en een vriendelijke pakketbezorger staat voor de deur. ‘Uw pakketje mevrouw’ zegt hij nog. Ik denk: ‘Pakketje!?’ Ik had toch helemaal niks besteld? Ik neem het pakketje aan en kijk snel van wie het is.

SURPRISE!!!! Nou, en wát voor één! IN mijn handen heb ik dé ZWANGERBOX van Hello Little one! Met regelmaat heb ik de leuke boxen voorbij zien komen op Facebook en Instagram en nu heb ik ‘m in huis! Zo blij als een ei spring ik de woonkamer in en maak ik de box snel open. Alleen al met het kaartje bovenop word ik heel erg blij!

‘Just like the sun

You spread warmth

and inspire life

just by being you’

Liefs, Annette xx

Hoe LIEF, de box gekregen van Annette! En ik mag ‘m gaan testen. WHIHOOOO! Nou dat doe ik natuurlijk met alle liefde! Snel maak ik de box open en ik kan je vertellen, het is een waar feestje in deze zwangerbox!

Processed with MOLDIV

Van spulletjes voor mij, tot schattige cadeautjes voor de baby. Maar ook aan de kraamtijd is gedacht! Een box waar je een mommy to be ontzettend blij mee maakt!

Toch altijd spannend tijdens een zwangerschap. Je buikt groeit als een malle en je huid staat behoorlijk strak. Hoe blij ben ik met de Anti Stretch Mark Oil van Petit&Jolie! Ik heb deze olie een aantal dagen op mijn big belly gesmeerd en het ruikt zo lekker! Het is ontzettend fijn uit te smeren, het is niet plakkerig en het trekt snel in je huid. En wat ik ook wel heel belangrijk vind is dat het 100% natuurlijk is. Het bevat Shizandra, wierook en rozemarijn extracten. Dat stimuleert weer extra de huid en dat merk je! Ik ben er SUPER blij mee. In de box zit ook een foldertje over de producten van Petit&Jolie met daarbij een kortingscode voor 10% korting. Daar ga ik zeker gebruik van maken!

image

En dan nog zoiets fijns voor moeders in spé: De drinkfles met infuser. Heerlijk voor onderweg. Lekker fris water erin en fruit in de infuser doen en klaar is mommy! De fles sluit goed en je kunt aardig wat fruit kwijt in de infuser. Dat geeft weer een heerlijke smaak! Ik heb de fles nu een aantal keren gevuld met frambozen, aardbeien, komkommer en citroen  en dat is smullennnn! Zelfs op de fiets kon ik ‘m goed meenemen! Maar, vergeet de fles aardbeien/limoen sap niet van Lief Lifestyle. Heerlijk zoet én smaakvol!

image

Ook voor ons kleine meisje zit er een hoop leuks in de box. Kijk nou eens naar het heerlijke zwart/witte knuffeldoekje van OOKWAUW. Ik ben verliefd! En laat dat nou eens goed passen in de babykamer van onze beeb want ook deze is zwart/wit. Een heerlijk zacht knuffel doekje, hip en schattig! Toch té leuk voor je kleintje!? En om onze babykamer nòg verder op te leuken zitten er drie super hippe kaarten in de box! Die gaan dus mooi in een lijstje.

Waar ik ook echt super blij mee ben, zijn de kraamkaarten van mamakaart.nl. Bij Lauren hadden we een kraamboek waarin iedereen wat mocht schrijven. Nu gaan we het anders doen! De kraamkaarten zijn zwart/wit (Yeah, hoe cool!) Op de voorkant van de kaart kan de kraamvisite de vragen invullen en op de achterkant kan je een foto plakken. Dus lieve kraamvisite, de camera ligt al klaar om geweldige kiekjes te maken samen met onze kleine telg! Wat zijn de kaarten hip en trendy! Ik kan niet wachten tot ze ingevuld gaan worden!

image

Zoek je nog een leuk kerstcadeau voor je zwangere vriendin, zus, nichtje of voor jezelf? Dan is de zwangerbox van Hello Little One écht een aanrader. Een feestje in een box waar je iedere mommy to be blij mee kunt maken. En wist je dat Hello Little One nog meer boxen heeft? De kraambox, de 3 maanden box, de 6 maanden box en de 9 maanden box. Een box voor elke mijlpaal! Kijk maar eens gauw op de website http://www.hellolittleone.nl

Lieve Annette en lieve Hello Little One, SUPER BEDANKT voor dit geweldige cadeau! Jullie hebben me er heel blij mee gemaakt, het is een waar feestje!

Processed with MOLDIV

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en hoopt eind februari 2017  te bevallen van een tweede dochtertje. Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

 

Disclaimer:

Annette en haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: