Na een dalletje komt een gouden piek!

Nou zeg, wat daar gisteren gebeurde was wel echt even zuur. Een hele dag een enorm down gevoel waar ik niet vanaf kwam. Pas vanochtend voelde ik mij weer mezelf.

Ondanks dat gisteren dus echt een rotdag was, hield ik het vertrouwen dat het wel weer goed zou komen. Geen idee wanneer -hopelijk zo snel mogelijk-, maar hoe dan ook zou ik weer m’n Sunny Side Up Me worden.

BIJNA had ik m’n workout date met vriendin Elles afgezegd. BIJNA. Gisteravond moest ik zowat huilen bij het idee om ’s morgens van 8.45-10.00 te gaan sporten voor de vergadering op m’n werk om 10.45 zou beginnen.

THANK GOODNESS dat vanochtend het fijne en blije gevoel weer helemaal terug was: YAY! Zin in deze dag! Laten we lekker los gaan in de gym!

En zo geschiedde….

img_8317

Weer genoeg energie opgedaan voor een week of 10. Wat een heerlijk mens is Elles toch ook. Zo positief, zo gezellig, zo lekker gek. Ennuhhhh ook goede billen hahaha! Sorry, kon het niet laten om er even op te petsen toen ze langs kwamen zwieren!

En we lieten onze trainer Thaddeus natuurlijk ook even hard werken. 62 kg schoon aan de haak!

 

Hè fijn: een echt goed begin van de kerstvakantie! 3 weken lang genieten van leuke dingen doen samen. Met als Kick-Off: Maandag naar zonnig PORTUGAL!!!! Een voorproefje vind je via deze link.

 

Fijn & Blij weekend lieve allemaal! En thanxxxx voor alle lieve berichtjes gisteren….

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer
Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_7319

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: