Schaatspret 2.0

Al zo vaak zagen we de afgelopen tijd van die schattige schaatsjes voor kleine kids in de winkels pronken. En iedere keer dachten we dat het er deze winter toch niet van zou komen en liepen we ze weer voorbij.

Het ijs dat we al een aantal dagen op de sloot voor ons huis zagen leek ons nog niet sterk genoeg. Wel was het erg leuk om vogels en katten erop bezig te zien en vanochtend tijdens ons hardlooptochtje (1 hele kilometer en Pippa mét rolkoffer die mee móést…!) genoten we van het prachtige ijzige winterwonderland om ons heen. En we dachten aan papa. Die op datzelfde moment een duik in de zee aan het nemen was samen met zijn Zondagochtend Workout Buddies…. Gekkerds!

We warmden lekker op met een kopje thee, maakten muziek en bleven genieten van het prachtige uitzicht op het bevroren water.

Maarrrrr… Toen de meiden opeens schaatsers voorbij zagen flitsen, wilden ze weer naar buiten: het ijs op!


Hup, hup: laarzen en jas aan en gáán!


Zo jammer dat we nu geen schaatsjes voor ze hebben….

Gelukkig was dit een goed alternatief:


We konden er geen genoeg van krijgen! Wat een heerlijk weer ook…


Gouden momenten om in te lijsten!
Liefs,

Annette

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: