Ik neem je mee. Ik neem je mee op reis!

Nee, nee, nee. Even niet naar Rome of Parijs. Denk exotisch. Denk azuurblauwe zee. Denk dolfijnen. Denk relaxen. Denk avonturen.

Vandaag neem ik jullie mee op een wel heel bijzondere (meer dan) reis waar zoveel mensen van dromen.

zeilboot%02jeanneau-479

zeilboot-01

>Uhhh… WAAR is dit? Een tropisch eiland in Azië? De Bahamas? Cook Islands?<

Nope. Dit is ‘gewoon’ in Europa. Griekenland om precies te zijn. 

> Breng Mij Daar NU Heen <

Dat kan geregeld worden. Nou, misschien niet NU gelijk. Vanaf 15 april vangt de nieuwste trip van Eliza was here voor het allereerst aan.

Deze zeilvakantie start vanaf het eiland Lefkas. Je vliegt hier vanuit Nederland naar toe en wordt vervolgens per auto naar de haven gebracht. Hier staat jouw schipper, die de Ionische Zee en haar pareltjes op zijn duimpje kent, op je te wachten.
Het is ook mogelijk om de boot te huren zonder schipper, maar daar heb je natuurlijk wel een speciaal vaarbewijs voor nodig. 

Een kijkje in de boot:


De gehele reis is precies zo in te richten zoals jij dat graag wilt. Je kunt ervoor kiezen om de relatief wat kleinere eilanden te bezoeken als de Strofades, Paxos, Antipaxos, Meganisi, Erikousa, Othoni en Sivota. Of misschien heb je meer zin in de grotere eilanden Ithaka, Corfu, Zakynthos en/of Kefalonia.

De keuze is reuze ennnnn it’s allll yours! 

Waar je ook voor gaat: het wordt een reis om nooit te vergeten.

Lijkt het jou wat om deze plaatjes in het echt te bewonderen?

 

Bekijk dan gauw alle mogelijkheden op de site van Eliza was here. Kom je er niet uit of wil je liever een andere reisduur dan vermeld staat? Bel Eliza: 010-2700820

Liever een vakantie aan wal? Bekijk Eliza’s vakanties in Spanje, Italië, Malta, Cyprus, Portugal en de overige Griekse bestemmingen.

Ons oog is al gevallen op Quinta do Olival in de Portugese Costa Verde. Een fijn appartement met 3 kamers + een belachelijk prachtig uitzicht. Om nog maar te zwijgen over de wijnkelder….

getimage

Of toch Solar Egas Moniz? Want daar hebben ze ook een schattig speeltuintje voor Jools & Pippa. En ons….!

 

En? Heb ik jullie al een beetje kunnen inspireren voor een volgend reisje??

Liefs,

Annette

PS: Weet je nog dat mijn vriendin Elles en ik in augustus met Eliza was here naar Samos gingen? Om meer in de vakantiestemming te komen kun je onze blogs nog eens lezen:

– Wat moeders doen wanneer ze zonder kids op vakantie zijn –

– Vakantiekilocompensatiegedrag – 

– Samos = het nieuwe Ibiza (maar dan betaalbaar!) – 

Over de schrijfster van dit artikel:

Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_2464

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: