Uitslapen?? Uhh, wacht, wat is dat?!?!

Donderdagmiddag kom ik erachter dat de vergadering van vrijdagochtend niet door zal gaan. Nog geen seconde later gaan er in mijn hoofd 1001 blije belletjes van geluk af, want dit betekent dat ik pas om 11.55 uur hoef te beginnen! Ook zijn de meiden van donderdag- op vrijdagnacht uit logeren, dus dit worden een héle avond, nacht en ochtend waarvan ik zelf mag bepalen hoe ze ingevuld worden. HEAVEN ON EARTH! 

De donderdagavond was niet zo moeilijk te bedenken: een fijn uur CrossFit bij MainPort CF in Hoofddorp it is. Plus daarna een speedy 5km run (binnen 20 minuten!!!) op de nieuwe loopband bij DOE Fysiotherapie.


Donderdagnacht was ook simpel als wat: SLAPEN zónder kleine meisjes die van invloed op onze nachtrust kunnen zijn.

Vrijdagochtend stond nog lekker open en ik had 101 ideeën om deze ‘Just me, myself & I‘ tijd door te brengen: koffietjes drinken bij een hip tentje, rondje duinen en strand rennen, CrossFit workout, vriendlief een bezoekje brengen op zijn werk, Netflix kijken, etc.

Maar toen ik om 8 uur lekker lui wakker aan het worden was en probeerde te bedenken waar ik het meeste zin in had, popte daar een idee op die totaal niet in bovenstaand lijstje voorkomt, maar OH ZO aantrekkelijk leek. Namelijk: nog een keertje omdraaien en met de oogjes toe idioot genieten van het compleet helemaal niets doen. Keihard beseffend dat deze situatie idioot uniek is.

Damnnnnn.… Paradijs!!!

Dus toen ik daarna om 10.45 uur maar weer eens sloom de ogen opende was er nul tijd meer voor wilde koffie- en sportplannen. Prima! Want deze fantastische uren slaap hadden m’n lijf en koppie blijkbaar even nodig. Was er zelfs een beetje in de war van. De definitie van uitslapen was tot de dag van vandaag: ‘om niet voor 7.00 uur je bed uit te hoeven’.

Met een ontzettend in de kreukels, doch megarelaxed gezicht stapte ik de auto in voor een leuke laatste werkdag. Maar eigenlijk was mijn vakantie al lang begonnen! 

liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel:

Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_3042

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: