Wanneer je een wintersportvakantie wint…! 

Weet je nog dat wij vorig jaar van Hotel Belvedère Grindelwald een wintersport weg mochten geven? Anna, haar man Ruud en hun zoons Max en Just waren de gelukkige winnaars en genieten as we speak van hun te gekke prijs.

En hoe leuk?! Anna stuurde ons een blog + foto’s om te laten weten hoe zeer zij het naar hun zin hebben in Zwitserland!

Oh en eerlijk?! We zijn zwaaaaar jaloers!

=========••••=========••••===========

Blog van Anna

Een jaar geleden wonnen we via MOMspiration een geweldige wintersport naar Grindelwald, Zwitserland.Na precies 9 uur rijden (hoe ideaal met kinderen!) kwamen we aan en werden we ontvangen in het geweldige 4 sterren hotel Belvedère. Gelegen in een leuk Zwitsers dorp kregen we een welkomstdrankje op een zonovergoten terras. Hoe goed kunnen we starten?

Na alle spullen op onze ruime familiekamer neergelegd te hebben gaan we het dorp in om de ski’s en snowboards te halen bij Buri Sports. Wat een leuk team daar en wat een gezellige sfeer! Met alle rust helpen ze de jongens aan mooie schoenen en ski’s. Dit jaar hebben we onze eigen boards niet mee (scheelt een dakkoffer en geluid :)) en daar hebben we geen spijt van. Ze hebben echt mooie boards bij Buri Sports!


Helemaal happy lopen we weer terug naar het hotel. Wat ideaal dat alles op loopafstand is! Op de kamer omgekleed in de klaargelegde badjassen en op naar de wellness. Hoe lekker wil je het hebben? Jacuzzi met uitzicht op de bergen buiten en een bubbelbad, sauna’s en zwembad binnen.


Na een goede nacht in de enorme bedden worden we beneden in het restaurant verrast met een uitgebreid ontbijt. Genietend van het uitzicht van de bergen gaan de jongens (en wij ook hoor) los op pancakes, croissants, scrambled eggs, zalm, vers fruit en nog veel meer! Na het ontbijt de skipassen opgehaald bij de receptie en gaan met die banaan! First Bahn here we come. We zitten op 2 minuten lopen van de bus en dan is het nog 5 minuten naar de lift. Vanaf daar zijn we meteen helemaal naar boven gegaan en hebben we het gebied tot aan de laatste liftopening ontdekt. Veel keus en brede pistes. Ideaal met een gezin! Weer terug in het hotel uiteraard weer even gezwommen.


Als kers op de taart ’s avonds gegeten bij Da Salvi. Een lekker Italiaans restaurant met een uitgebreide kaart, vriendelijke bediening en goed eten. De vakantie kan nu al niet meer stuk!!!

liefs,

Ruud, Anna, Max & Just

 

Deze wintersport is mede mogelijk gemaakt door:

meta-logoburi-logo-mychaletfinderlogo_steinbock

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: