Zit je dan. Met al je vrienden op de bank.

Het huis is leeg. Vriendlief voor werk in Duitsland. Jools & Pippa bij opa & oma. Het is hier dus stil. Heel stil.

Het enige geluid dat je hoort is van mijn gesnik.

Tranen die in m’n lege wijnglas vallen.

Uh.

Dat geloofde je toch niet echt hè.

NATUURLIJK zit ik geen potje te janken. Gekkerd. Integendeel: dit is de BESTE middag en avond EVER.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Met groentenchips en al. Met ALLE lichten aan. TV volume standje slechthorend. Stampen op de trappen. Grammy Awards Waardig Concert onder de douche.

DAS PAS FEEST. Jongen.


Was een grappie dus 😉 Beetje verlaat 1 April-Kikker-In-Je-Billetje.

Ben zelfs lekker in m’n up uit eten gegaan en daarna de spierballen uit het vet gehaald om wat gewichtjes te heffen bij Mainport CrossFit.


Alhoewel ik met iedere vezel in m’n lijf van mijn drie apies houd -zelfs nog heel veel meer dan dat- vind ik het idioot heerlijk om vanaf het moment dat werk klaar is tot en met ik morgen weer met werk ga beginnen, hélemaal en enkel en alleen voor mezelf te hoeven zorgen. De voorpret hierop is al puur genot….

Dat het huis een puinzooi is na ons gehaast van vanochtend en dat de schone was SKY HIGH tot aan het plafond wacht om opgevouwen naar één van de 4 kasten verplaatst te worden?

I. Don’t. Care. 

Morgen weer een nieuwe dag.

Nu duik ik als een zeester m’n bedje in. Een hele nacht ongestoord zzzzzzzzzzzzzzz……. just for me, myself & I.

YEAH man.

(Oh wacht. Eerst even die was er vanaf schuiven.)

Night Night!

Liefs,

Annette

PS: Had ik al verteld dat ik pas om 11.30 uur hoef te starten…. WHHHAAAAAA!!!! Yestotheyesyesyes!!!!

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

IMG_5887 2

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Zit je dan. Met al je vrienden op de bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: