Ode aan Tessa

Er is er één jarig, hoera hoera… Dat kun je wel zien dat is Tessaaaaaaaaaa!!! Morgen gaan we aan échte knuffels doen, maar vandaag leek mij DE dag voor HET cadeau der cadeaus: Lieve Tessa, jij krijgt van mij een échte ode. 

6 Redenen Waarom TESSA TOP Is

 1. Tessa tovert de kleinste dingen om in grootse geluksmomenten. Van een fietstochtje tot buitenspelen en van mooie bloemen tot toekijken hoe haar dochter van een stroopwafel hapt. Tessa leeft in het moment en ziet + waardeert wat ze heeft. Ze maakt van iedere dag een feestje!
  Screen Shot 2017-04-23 at 21.05.39
 2. What you see is what you get –> Geen fake smile en ‘kijk eens hoe perfect mijn leven is’, nee: Tessa durft ook haar kwetsbare en Sunny Side Down kant te delen. En dat is superfijn om te zien. Niet om te zien dat het even minder goed gaat, maar dat ze ook gewoon een mens is van vlees en bloed bij wie het er ongeveer net zo lekker imperfect aan toe gaat als bij ons. We doen allemaal maar wat en we doen het allemaal uit liefde!
  Screen Shot 2017-04-23 at 21.05.01
 3. You just call out my name. And you know, wherever I am: I’ll come running. To see you again. -You’ve got a friend- Als er iemand goed voor haar vriendinnen zorgt, dan is Tessa het welAin’t no mountain high enough. Ain’t no valley low enough. Tessa is zo’n vriendin van wie je een enorme boost energie krijgt na een date, telefoontje of zelfs een what’s app gesprekje. Heerlijk!
  Screen Shot 2017-04-23 at 21.14.05.png
 4. Tessa’s goede gevoel het spontaan vastleggen van mooie momenten in combinatie met haar positieve berichtjes + die heerlijke stijl is ZO NICE. Niet voor niets heeft zij op Instagram bijna 3000 volgers: de combinatie van geweldige foto’s met heerlijk blije en inspirerende teksten is goud! Je kijkt iedere dag echt uit naar een blij bericht van haar.
  Screen Shot 2017-04-23 at 21.16.20.png
 5. Een Happy Mama is een Happy Baby. Ondanks dat het soms lastig is om (helemaal met 2 kiddies) tijd voor jezelf vrij te maken, waakt Tessa over haar momentjes voor zichzelf. Al is dat een yogales op donderdagavond om 22 uur; omdat ze weet dat dit belangrijk voor haar is dan gaat ze ervoor. Avondjes borrelen en uit eten met vriendinnen houdt ze ook op het programma, want daar wordt ze helemaal blij van. En dat kan ze dan mooi weer doorgeven aan haar man en kids!
  Screen Shot 2017-04-23 at 21.25.19.png
 6. Een vrouw een vrouw. Een woord een woord. Van Tessa kun je echt op aan. Zij weet van aanpakken.
  En wanneer ze wat vergeet dan vergeef je haar dat gelijk. Is gewoon keihard de schuld van slaapgebrek en Mommy Brain. Duhhhh! (wie herkent dat niet ;-))
  Screen Shot 2017-04-23 at 21.26.38

LIEFS,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

IMG_9339 2

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: