Elke dag = The Best Day Ever!

Heppiedepeppie vrijdag lieve allemaal! Dat het maar de beste EVER mag worden. Want wanneer je hier iedere dag voor de frisse, vrolijke, positieve en volle 100% voor gaat dan lukt dat jou ook. Met minder nemen we geen genoegen. Hier op het program: poetsen, schoonmaken, opruimen, boodschappen, wasjes draaien, opvouwen, adreswijzigingen doorgeven en financiële huppeldepups. Ik doe gewoon dus nét of dit m’n Favorite Things in Life zitten te zijn, want vandaag is dag 19 van 21 Dagen Zonder Klagen. Dat gaat geen stofje, gekreukt shirt of cijfertje verpesten, dus: SMILE!

Heb ook eigenlijk echt niks te klagen, want als toetje na deze heerlijkste klusjes ga ik zo de nieuwste Men’s Health scoren met de leuke Ramses Jedeloo op de cover en zetten we hem tijdens de meidenlunch met vriendinnetjes Lisa & Zoë bij ons aan tafel = YUMMY!

(die lunch bedoel ik hè)

EN megaveelzin in het Fitgirls #fearless event! Jehtzt geht’s losssss. Het dak van HealthCity eraf. Whiehooooeee!

Jij nog leuke plannen voor vandaag en het weekend?! Enjoyyyy!

Liefs,

Annette

___•_____•_____•_____•_____•_____•_____•___

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: