Mother Daughter Date – Appelparade it isssss

Wat een feest. Wij met z’n tweetjes op stap. Just me & my Joolsje. Echt vanuit de tenen genieten om weer eens met z’n tweetjes op stap te zijn. Niet dat uitjes met de andere familieleden erbij minder leuk zijn, integendeel! Het is gewoon zo anders om al je aandacht aan 1 kind te geven. Dat was ook heel duidelijk aan Jools te merken: Ze was helemaal in haar element tijdens ons fietstochtje en op de Appelparade. 

Mama, nu kan ik lekker zelf kiezen of ik links of rechts ga zitten in de Babboe Bike!

 

Ik vind het zo gezellig om met je te kletsen, mam. Waar zullen we over praten? Over Zuid Afrika? Of over papa? Of over Pippa? Oh, of over t-shirts? M’n nieuwe zebra shirt is zó mooi, mag die mee naar Zuid Afrika? En ik ben zo benieuwd of Pippa haar nieuwe Olli+Jeujeu shirt mooi vindt. Ik denk het wel hoor, want ze houdt zoveel van Olli+Jeujeu. Ze slaapt er altijd mee en ze speelt er ook mee. Had jij vroeger ook knuffels, mama? Kun je nog een verhaaltje vertellen over toen jij klein was?

 

We moeten echt niet vergeten om Kefir mee te nemen voor papa. Dat is heel gezond. Oh en misschien vindt hij de Kokosyoghurt ook lekker. Zullen we die als verrassing voor hem meenemen?

 

En als toetje toe gingen we heerlijk spelen en BBQ’en bij opa & oma in de tuin samen met ome Mies, tante Cindy en neefje Mason. Hopelijk hebben jullie ook zo’n heerlijke zondag gehad?! Ohhh en morgen is het gewoon weer feest: Op Stap Met Dirk Scheele in de Hoornse Schouwburg samen met onze vriendinnetjes Lobke & Belle! Weeeeeeer een mama & Jools feest, want het is precies tijdens Pippa haar middagslaapje. Heeft Pippa daarna een gezellig middagje met haar papa. Ook fijn!

Liefs,

Annette
Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: