South Africa, here we come! 

EINDELIJK. Eindelijk gaat ons grote avontuur dan écht beginnen. Na maandenlange voorbereidingen en wekenlang afscheid nemen vertrekken we vandaag naar Kaapstad. Hier zullen we een maand blijven in een prachtig huis via Airbnb. Daarna hebben we nog 13 maanden de tijd om te doen en zien wat we willen: Namibië? Botswana? Argentinië? Panama? We’ll see! 
Lieve familie, (online) vrienden en kennissen…. Ontzettend bedankt voor jullie support, liefde, toptips, aandacht, gezelligheid en knuffels de afgelopen tijd. Dit heeft ons echt geraakt… WoW! Wat zijn wij dankbaar voor zoveel fantastische mensen om ons heen. We hebben niet de tijd (nog) gehad om jullie hier allemaal persoonlijk voor te bedanken, maar weet wel dat het meer dan gewaardeerd wordt!

En SORRY. Sorry voor alle (nog) niet beantwoorde appjes en mails. Sorry voor die keren dat ik afspraken afzegde. Sorry voor de afspraken die we überhaupt nooit konden maken. Sorry dat we degenen die ons zo goed geholpen hebben (nog) niet uitgebreid hebben bedankt. 

We maken het goed! I promiss!!! 

Het was de laatste weken namelijk efkes heftig met geregel zoals de meesten gelukkig wel begrijpen. Ons normaal zo lekker rustige leventje stond even op z’n kop. We kijken er zoooo naar uit om straks (morgen!) in Kaapstad het weer zwaaaaar rustig aan te doen. Niets moet, alles mag.

We houden jullie natuurlijk wel op de hoogte van onze avonturen. DUHH! Volg ons via MOMspiration.nl, Instagram (@theflyingdutchfamily), Facebook en blog.KLM.com. 

Voor nu: LIEFS!!!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: