Een overnachting op een wijnboerderij: een droom die uitkomt!

Tijdens onze maand in Kaapstad hebben we heel wat heerlijke bezoekjes gebracht aan wijnboerderijen in Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. Deze landerijen voelden voor ons allevier echt als een Happy Place To Be. Prachtige omgeving, bijna altijd een leuke speeltuin voor de kids, dieren om te aaien, geweldig eten en natuuuurlijk wijntjes proeven. Vaak ook een wijnproeverij voor de meisjes, wat een enorm feest was. Tijdens deze dagen hadden we het er wel eens over hoe geweldig het zou moeten zijn om te overnachten op een werkende wijnboerderij…. Dat werd toch wel echt een droom van ons!

En je weet hoe wij zijn: DREAM IT, DO IT!

We zochten een wijnboerderij waar we konden overnachten nadat de maand Kaapstad voorbij zou zijn en we richting Namibië gingen reizen. Omdat we ook een afspraak hadden staan om Project Norsa Communnity Care in Wellington (onderdeel van Kinderfonds MAMAS) te bezoeken, leek het ons handig om 2 vliegen in 1 klap te vangen: Val du Charron Wine & Olive Estate moest het worden! En gelukkig hadden ze een familiekamer vrij voor ons.

 

Och, och, och. Die rust en ruimte. Die prachtige bergen om je heen. Dat lieve, lieve personeel. Die leuke speeltuinen voor de kids. Zelluf pizza’s maken en bakken. Wijntjes proeven terwijl de kids lekker liggen te slapen. (YEAH: WE TIME!!!)

We hebben belachelijk genoten. Twee dagen en een nachtje was eigenlijk veel en veel te kort, want we hadden het allemaal zo ontzettend naar onze zin bij Val du Charron. We hebben dit filmpje gemaakt, zodat je een idee kunt krijgen hoe het was. Jools en Pippa hebben het al talloze keren bekeken en zeggen steeds dat ze weer terug willen naar meneer Miles. Kijk je mee?!

 

Lief Team van Val du Charron, Baie Dankie vir alles! Hoop jullie gauw weer te zien!

liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam en KLM Blogger ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje reizen op dit moment door Zuid Afrika. Ze doen daar o.a. vrijwilligerswerk voor Kinderfonds MAMAS en KLM’s Wings of Support. Daarnaast proberen ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van dit prachtige land. Hoe de rest van de 14 maanden durende wereldreis eruit gaan zien en welke landen ze zullen bezoeken?! Dat ligt nog lekker open!

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_5163

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Een overnachting op een wijnboerderij: een droom die uitkomt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: