1 Maand Kaapstad in 11 Minuten!

Eindelijk hebben we weer een keer WiFi die voor Afrikaanse maatstaven snel is. En dat had ik echt even nodig om wat MOMspiration en KLM werk te kunnen doen. We hebben leuke samenwerkingen gehad met het prachtige Val du Charron -Wine & Olive Estate- in Wellington (Zuid Afrika) Africa Safari Lodge in Mariental (Namibië) en daar moet natuurlijk wel over geschreven worden inclusief YouTube filmpje. Ook heb ik voor ons eigen archief een film samengesteld met al onze favoriete momenten in en om Kaapstad. Kijk je mee?!

Wanneer je een maand lang op 1 plek verblijft, dan gaat dat als thuis voelen. Het leek dus alsof we een maand lang in Kaapstad wóónden en dat vonden we te gek. We LOVE Cape Town! 
Maarrrr…. Toch zouden we de volgende keer niet meer in Kaapstad zelf verblijven. Eerder iets daarbuiten, zoals Stellenbosch (niet het centrum, maar echt de winelands), Llandudno of Noordhoek. Die rust en ruimte vinden wij heel, heel fijn. En toch dicht bij de stad wanneer je de drukte op wilt zoeken. 


Eind september komen Thaddeus z’n ouders 3 weken naar Zuid Afrika (YAY!) en we zijn al begonnen met brainstormen waar we dan zullen verblijven om ze Kaapstad en surroundings te laten zien. Misschien wel de wijk Gardens voor een paar dagen als uitvalsbasis. Lekker dichtbij ons favo Deerpark Café met de leukste speeltuin! Hier wil Jools ook heel graag haar 4e verjaardag vieren op 24 september. Oh ja en Thaddeus wil ook graag zijn 32 kaarsjes schommelend uitblazen! 


Na Kaapstad gaan we een stukje wijnroute doen en daarna via Montagu en Oudtshoorn naar Plettenberg en Knysna. Zin in!

Eind oktober komen ook mijn ouders naar Zuid Afrika (YAY!) en misschien ook broerlief, schoonzuslief en neeflief (duim duim duim), maar dat wordt minder rondreizen. Na een paar dagen Kaapstad/Stellenbosch zullen we richting Plettenberg/Knysna rijden om lekker relaxed in een mooie villa aan het strand te genieten van het land en elkaar! 

Maar nu, nu zijn we in Namibië. Wát een avontuur! We gingen van Fish River Canyon naar Keetmanshoop (alleen om te tanken en overnachten) naar Mariental (Africa Safari Lodge mét neushoorn voor de deur!) naar Windhoek. Vandaag gaan we art & crafts bekijken in het centrum én spetteren bij i-Fun Speelparadijs. Nice! 

Tot gauw!

Liefs, 

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘1 Maand Kaapstad in 11 Minuten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: