Een kijkje in het koppie van je kind. Hoe bijzonder!?

Na een ochtend in het Nijntjemuseum, pannenkoek eten bij Theehuis Rhijnauwen én kuikentjes knuffelen op de biologische kippenboerderij van onze vrienden, hadden Lauren en ik dan vanavond ons eerste echte gesprekje samen. En ik kan je vertellen, ik hield het niet droog!

Zoals bijna iedere avond bracht ik Lauren vanavond naar bed. Op het potje, tanden poetsen en dan hup haar bedje in met haar 3 konijnen en speen. Zoals iedere avond zongen we liedjes en dankten we voor de mooie dag.

Terwijl ik haar haren uit haar gezicht streek vroeg ik: “Heb je een leuke dag gehad vandaag lieverd?” Lauren keek me met haar grote blauwe ogen aan en zei: “Ja mama, Nijntjefeest leuk! Kuikentje aaien…Lauren huilen”. Ik zei: “Mama zag dat je moest huilen. Waarom moest je huilen dan..?” Ze keek bedenkelijk, keek even weg en zei: “Lauren huilen.., kuikentjes, bang!” Ik zei: “Ja er waren ook wel veel kuikentjes hè?” Lauren keek me met grote ogen aan en zei: “Ja, véél kuikentjes! 10!!”

Dan is het even stil. Lauren blijft me observerend aankijken en zegt: “Mama zo lief..”

Op dat moment sprongen de tranen in m’n ogen. Verbaasd om het feit dat Lauren haar eerste echte gesprek met mij voerde waarin ze uitlegde waarom ze moest huilen. Overdonderd door haar lieve, oprechte en pure woorden aan het eind.

Ik kan je vertellen, hier kan niks tegenop. Wat voel ik me ongelooflijk rijk ❤

IMG_2376

 

Volgen jullie al onze avonturen al via Instagram? Kijk op lieve_lauren_en _pippa

Over de schrijfster van dit artikel:
Tessa Bonhof-Regnerus (37 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (2) en Pippa (0). Woonachtig in de polder. Zij gaat na de zomer een nieuw avontuur starten als leerkracht groep 5/6.  Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.
Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: