Het is herfst! Hup, trek je laarzen aan, doe je ogen dicht, snuif de boslucht op en ga mee op avontuur!

Whihoooooo, herfstvakantie! De kiddo’s zijn een weekje vrij en met een beetje gelukt heb je als mommy ook lekker deze week vrij. Voor sommige mensen is de herfstvakantie alweer voorbij, voor anderen is de herfstvakantie op de helft. Ik ben zo’n bofbips die nog een aantal dagen vrij is en lekker de hort op kan met m’n kroost. En dat doen wij GRAAG!

Zoals iedereen wel weet zijn wij enorm fan van het bos. Lekker struinen, takken zoeken, blaadjes verzamelen, eikels en kastanjes sparen. We luisteren naar de geluiden in het bos. Krakende bomen, fluitende vogels en met een beetje geluk horen we nog een specht die tegen de boom tikt. Voor ons is het altijd een feestje!

Nu kwam mijn vriendin met een geweldige tip! En die wil ik graag met jullie delen.

IMG_3083

Hoe leuk is dit!? Op avontuur in het bos en gericht op zoek naar allerlei schatten in het bos! Een feestje voor ieder kind. En het is ook nog eens heel goed voor de taalontwikkeling van je kind. Gericht op zoek gaan en benoemen.

En laat ik nu voor jullie dit blad uitgewerkt hebben. Klik op de link hieronder en hatseflats, afdrukken maar! Veel plezier in het bos! Enne, post je even een foto onder deze blog van jullie zoektocht naar alle schatten zodat wij mee kunnen genieten!? Leuk!!

Zoektocht_in_het_bos

 

 

Volgen jullie al onze avonturen al via Instagram? Kijk op lieve_lauren_en _pippa

Over de schrijfster van dit artikel:
Tessa Bonhof-Regnerus (37 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (2) en Pippa (0). Woonachtig in de polder. Zij gaat na de zomer een nieuw avontuur starten als leerkracht groep 5/6.  Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.
Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: