Hoeveel (t)huisjes hebben wij in 6,5 maand gehad??

Deze vraag stelde ik vandaag aan Thaddeus en zijn antwoord zat echt COMPLEET naast het juiste aantal accommodaties waar die wij de afgelopen 6,5 maand ons thuis hebben genoemd. Van ieder huisje in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië en Paraguay maakten wij namelijk binnen een paar minuten een thuisje. Jools & Pippa zijn daar de allergrootste ster in. Tot nu toe zijn zij over werkelijk iedere plek dolenthousiast geweest (zelfs wanneer wij onze twijfels hadden en het liefste rechtsomkeert maakten….). Kinderen zijn de beste reisgenootjes die je je maar kunnen wensen!

Dit thuisje is en blijft onze favoriet! Of wordt Tree Tops Cottage in Stellenbosch binnenkort van haar troon gestoten?

Door Grace Cafayate misschien?

Wat denk jij? Het hoeveelste thuisje zal Grace Cafayate voor ons worden op 16 januari?

>>>>>  Reageer in een comment onder het bericht over dit blog op Facebook met het aantal thuisjes dat wij de afgelopen 6,5 maand hebben gehad. Het gaat om het totaal aantal verschillende accommodaties waar wij overnacht hebben. 

Twee MOMspiration lezeressen maken kans op een fantastisch……

MEGA Mama Me Time verwenpakket van Koopjesdrogisterij.nl met o.a. producten van: 

  • Aromedia
  • Weleda
  • Inecto
  • dr van der Hoog
  • Floradix
  • dr Fix
  • Orthica
  • Ultrasun
  • Lavera
  • Ziaja

Screen Shot 2018-01-11 at 14.46.47

We zijn heeeeel benieuwd met welke aantallen jullie komen!

Op 16 januari, de dag dag we ons ???? thuisje Grace Cafayate zullen betreden, maken we de 2 winnaressen bekend.

liefs vanuit San Salvador de Juyjuy in Argentinië,

Annette & familie

PS: Wanneer je ons op Instagram volgt is het aantal misschien iets gemakkelijker te raden. Hier plaatsen we dagelijks updates over onze reis onder de naam @theflyingdutchfamily

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4) en Pippa (2,5). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, boot en camper. Met z’n viertjes proberen ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). Hierover wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam The Flying Dutch Family.

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Screen Shot 2017-12-24 at 22.41.05
Zo goed als alle foto’s worden gemaakt met de Canon EOSM5.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: