And the winner (van de Efteling Quizzzz) is…….

Het allerliefst zou ik iedereen die meegedaan heeft met de Grote Jools & Pippa Efteling Quiz wel vrijkaartjes willen geven, maar dat mag helaas niet. Bedankt voor jullie ontzettend lieve reacties en het meedoen. Zo leuk om te lezen dat jullie echt enorm je best hebben gedaan om Jools & Pippa te begrijpen. Iedereen had minimaal 6 goede antwoorden, maar het lastigste puntje was Raad Maartje 3. Het goede antwoord is namelijk niet het Sprookjesbos of de Sprookjesboom, maar toch echt de Sprookjesboom Show. Sorry, ik moet streng zijn!

Nadat alle namen van degenen met 7 goede antwoorden (met behulp van Quiz Masters Jools & Pippa) op een rijtje zijn gezet, hebben we papa Thaddeus gevraagd om een willekeurig nummer op te noemen. Dat werd nummer 12. En lucky number 12 was/is…….

Deborah Schipper – Mosselman

 

Van harte gefeliciteerd met jouw 4 entreetickets voor de Efteling. Stuur je een mailtje naar info@MOMspiration.nl? Dan zorgen wij ervoor dat jij je prijs krijgt.

Voor iedereen die niet gewonnen heeft, maar toch graag naar de Efteling wilt:

KOOP HIER JE TICKETS (GOEDKOPER) ONLINE

Extra tip: Doordat we dit keer 2 volle dagen in het park hadden, voelde de parkbezoeken veel relaxter aan. We hadden 0,0 haast om van attractie naar attractie te gaan en hebben hierdoor nog meer genoten. Een overnachting (of zelfs meerdere) is daarom wat ons betreft een enorme aanrader. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling en gratis voor kinderen t/m 3 jaar.

BEKIJK HIER DE MOGELIJKHEDEN OM TE OVERNACHTEN IN HET EFTELING HOTEL, EFTELING LOONSCHE LAND HOTEL, VAKANTIEPARK LOONSCHE LAND EN VAKANTIEPARK BOSRIJK

IMG_5368

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: