Groots Genieten bij Recreatiepark TerSpegelt

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 april zaten wij op een roze wolkje. In de zevende hemel. We zagen regenboogjes en eenhoorns. Ja, écht. Met andere woorden: we hebben als een malle onbezorgd vakantie gevierd. En we hoefden er niet eens het land voor uit. Nope, we waren ‘gewoon’ in Eersel. Net iets buiten dit leuke Brabantse dorp en aan de rand van bos en heide ligt daar Recreatiepark TerSpegelt. Onthoud die naam goed, want hier wil jij na het lezen van dit artikel óók heen! 

IMG_5535

Wij (Thaddeus, Annette, Jools & Pippa aka The Flying Dutch Family) zouden het liefst 365 dagen per jaar buiten zijn. Wanneer dat niet kan, dan maar gewoon zoveel mogelijk. Dat is ook de voornaamste reden waarom wij zo dol op kamperen zijn. Maar…. we hebben niet altijd zin om helemaal back to basic te gaan. Recreatiepark TerSpegelt heeft hier DE oplossing voor: GLAMping in te gekke huuraccommodaties. Wij verbleven in de Outbacklodge Comfort. Alle voordelen van kamperen, maar dan met een luxe touch: fijne bedden en ander prachtig meubilair, een eigen keuken én een eigen toilet. Mocht je wel met je eigen tent of caravan willen komen, dan zijn er ook meer dan genoeg ruime groene kampeervelden.

Wanneer ik terugdenk aan onze 5 dagen bij TerSpegelt gaat mijn hart weer sneller kloppen. En dat gecombineerd met een warm gevoel door m’n hele lijf. Als een soort verliefdheid; zó fijn hebben we het gehad. Man, man, man, wat wás het te gek! We zijn ook eigenlijk al die dagen het park niet af geweest. Wel natuurlijk om (aan de overkant van de weg) het Kabouterpad van Staatsbosbeheer te lopen (super cute!) en te sporten door het prachtige bos het over de mooie Cartierheide. Maar we vinden dat dit natuurschoon ook bij TerSpegelt hoort. Het loop zo heerlijk vloeiend in elkaar over!

Ik zou een boek kunnen schrijven over alle heerlijk momenten die we beleefd hebben. Bijvoorbeeld over toen we eindeloos van de glijbaan in het binnenzwembad zoefden, toen we een knus slaapfeestje vierden met Thaddeus zijn zus en haar zoontjes, toen we ontzettend leuke waterpretspelletjes deden met het recreatieteam, toen we de hele middag de speeltuin niet uit zijn geweest, toen we na het Kabouterpad bij de Keizer broodjes Aap gingen eten, toen we bij LekkerMakkelijk het grootste ijsje met discodop óóit aten, toen we visite kregen van een allerliefst vriendinnetje van mij die ik al 8,5 jaar niet gezien had (dat was geweldig, lieve Ali(nda)!), toen ik tijdens een rondje hardlopen door het bos spontaan vergezeld werd door 2 lokale bewoonsters die mij een Grand Tour -met allerlei informatie over de flora en fauna- gaven (bedankt lieve Lilian en Mieke!) en toen we een zandkastelenwedstrijd hielden op het speelstrand.

Dit zijn voor ons zeer dierbare herinneringen geworden, maar voor jou als lezer ‘enkel’ woorden waar je je een beeld bij probeert te vormen. Hopelijk helpt deze video je om een gevoel te krijgen bij hoe fantastisch de sfeer was:

 

 

Een nog niet eerder genoemd punt wat ons opgevallen is tijdens ons verblijf bij TerSpegelt: het bijzonder (behulpv)aardige personeel. De liefde voor TerSpegelt spat ervan af en je merkt aan alles dat het park voor hen veel meer is dan werk.

Na alle bovenstaande tekst en beelden kun je wel begrijpen dat we Recreatiepark TerSpegelt van harte aanbevelen. Ga het lekker zelf beleven en laat ons weten of je net zo enthousiast bent als wij!

liefs,

Annette

PS1: Bekijk hier de mogelijkheden voor een Dagje TerSpegelt. 

PS: Je kunt bij TerSpegelt ook terecht met een groep familie of vrienden. Bijvoorbeeld in de mooie 12-persoons Bosvilla, omringd door een prachtige tuin.

Over de schrijfster van dit artikel
Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4) en Pippa (2,5). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, en boot. Met z’n viertjes probeerden ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). Op dit moment doen ze een ‘Rondje Nederland’ waarbij ze o.a. zullen verblijven op het ss Rotterdam, in de Efteling op vakantiepark Het Loonsche Land, Recreatiepark Terspegelt, WILDLANDS Emmen/CenterParks Sandur.

Over dit alles wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam @theflyingdutchfamily

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Groots Genieten bij Recreatiepark TerSpegelt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: