Reizen met kinderen autovakantie Frankrijk MOMspiration.nl

Doei Nederland! Wij zijn er weer vandoor…

Het is heus, het is waar. Ik ga dit keer écht op vakantie, want de laptop blijft thuis. De dingen die ik tijdens het reizen normaal gesproken een paar keer per week met jullie deel via MOMspiration.nl worden bewaard voor later. Over 2 weken om precies te zijn!

Het afgelopen jaar ben ik namelijk eigenlijk non-stop aan het werk geweest voor MOMspiration en KLM. Dit heeft heel veel deuren (letterlijk) voor ons geopend, maar zorgde er ook voor dat ik altijd met deals en deadlines te maken had. En dat, exact dat, gaat de komende tijd lekker niet gebeuren. Standje uit gaat aan.

Maar…. Het delen van leuke foto’s kost weinig tijd en moeite. Volg je ons gezin al op Instagram? Wij heten daar @theflyingdutchfamily en op dat account komt dagelijks een korte update van onze avonturen.

Waar we naar toe gaan??

Frankrijk! We kregen een te gekke tip via Instagram van iemand die de camping Maisonneuve in de Dordogne tipte. We hebben nog niet geboekt, maar we gaan er gewoon heen. Als het leuk is blijven we daar en anders vinden we vast iets anders.

Zin in!

Tot gauw lieve allemaal. Tot over 2 weken, of anders misschien op Instagram 😁

Liefs,

Annette & familie

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: