Dikke tranen in San Francisco….

Goedendag zeg. Niet te doen dit. Hoe kan het toch dat ik door 1 whatsappje van Thaddeus volledig omver geblazen werd? M’n hart ging zwaar tekeer en uit m’n ogen kwamen tranen. Janken moest ik, janken. Dit kan mijn moederhart toch niet aan? 

Het gaat tot nog toe met het missen eigenlijk behoorlijk top. Behalve mijn biologische klok nog compleet de Nederlandse uren slaat in plaats van 9 uur terug is gedraaid, voel ik mij goed. Om mezelf te beschermen ben ik niet al te veel met het thuisfront bezig. Maar ja, dan komt er dus opeens een filmpje binnen. Binnen op 2 manieren: op de telefoon, maar vooral keihard in het hart.

De tekst die bij het filmpje hoorde was:

Ssst, we werken aan een verrassing voor mama…

En dan volgen bewegende beelden waarop te zien is dat Thaddeus met Jools aan het oefenen is met fietsen zonder zijwieltjes. EN waarop te zien is dat ze al een stukje los kan van papa naar Pippa. Man, ik zit nu al typend weer te huilen.

Hoe lief? Hoe zoet? Hoe schattig? Hoe stoer?

Dat ze dus samen een plannetje aan het maken zijn om mij te verrassen: dat wanneer ik terug ben uit Amerika Jools kan fietsen. Mijn hemel, ik smelt van liefde, ontroering en trots. Ik vreet ze allemaal op!

Op welke momenten ben jij nog meer dan anders belachelijk gek op je gezin? Ben benieuwd!

liefs,

Annette

PS: Heb vandaag echt een meer dan geweldige dag gehad. Eerst ’s ochtends (ik was al heel vroeg wakker) een rondje gerend door de stad. Daarna rond 10 uur op de allercoolste hotelfiets gehopt en zonder bestemming rond gaan fietsen. Jeetje, wat is San Francisco een geweldige stad! Ik had mij totaal niet voorbereid of ingelezen en had dus 0,0 verwachtingen. Tot nu toe ben ik in love met wat er te zien en beleven is.

momspiration reizen met kinderen

Over de schrijfster van dit artikel
Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4,5) en Pippa (3). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, en boot. Met z’n viertjes probeerden ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). In april deden zij een ‘Rondje Nederland’ waarbij ze verbleven op het ss Rotterdam, in de Efteling op vakantiepark Het Loonsche Land, Recreatiepark Terspegelt, WILDLANDS Emmen/CenterParks Sandur. Eind mei heeft ze met Eliza het zuiden van Spanje ontdekt. In juni heeft ze 2 weken genoten van La Douce France en in juli gaat Annette met een vriendin door Californië reizen.

Over dit alles wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam @theflyingdutchfamily

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: