Mooie voeten bij La Maison de Beauté in Lisse

Daar ga ik dan: In m’n uppie naar San Francisco!

Hier zit ik. Op Schiphol. Klaar om te boarden voor de vlucht van Amsterdam naar San Francisco. Koffietje naast me, magazines geshopt, fijne zonnebrand gescoord en een laatste FaceTime kus voor de meisjes. Check. Maar of ik er ook mentaal klaar voor ben? Uhhh, I think so!

Ik dacht dat ik misschien verdrietig zou zijn zo in m’n eentje op Schiphol. Wetende dat ik Thaddeus, Jools en Pippa pas over 2 weken weer ga zien. Gisteren maakten we hier een vlog over:

Maar hé. Het gaat best oké! Ik ga alle zenuwen hier laten en vol enthousiasme het vliegtuig in. Super gek om alleen maar op 1 handbagage tas te hoeven letten en heel rustig m’n koffie op te kunnen drinken. Na een jaar lang samen met ons gezin gereisd te hebben ervaar ik nu hoe het is om solo te reizen. Met ons gezin vind ik het altijd al prima te doen, het is alleen wat meer geregel. Maar het contrast is zo enorm, dat ik extra geniet van de rust haha!

Gisteren begon het genieten in m’n up al: bij La Maison de Beauté liet ik mij heeeeeeeerlijk in de watten leggen door schoonheidsspecialiste Asal. Wat is zij goed en lief en gezellig. M’n voeten zijn zwaar klaar voor de Amerikaans-Franse Bruiloft die ik op 14 juli bij ga wonen. Ennnn zelfs Wedding Coordinator op de dag zelf van ben. Whoop whoop!

Liefste Anouk Boetzer legde mijn fijne uitje vast op beeld. Thanks lieve Anouk!

En daarna dronken we nog een drankje + scoorden we jurken bij Qoffee & More. Love!!!

Qoffee & More Lisse Anouk Boetzer Fotografie

Vanuit San Francisco, daarna Napa en daarna Monterey/Pebble Beach houd ik jullie op de hoogte van deze Solo Trip. Zo kun jij gezellig meereizen als je dat leuk vindt. Dan ben ik niet helemaal alleen….!

liefs,

Annette

PS: Op @theflyingdutchfamily kun je dagelijks updates vinden van de Californian Trip. Zie ik je daar?

Over de schrijfster van dit artikel
Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4,5) en Pippa (3). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, en boot. Met z’n viertjes probeerden ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). In april deden zij een ‘Rondje Nederland’ waarbij ze verbleven op het ss Rotterdam, in de Efteling op vakantiepark Het Loonsche Land, Recreatiepark Terspegelt, WILDLANDS Emmen/CenterParks Sandur. Eind mei heeft ze met Eliza het zuiden van Spanje ontdekt. In juni heeft ze 2 weken genoten van La Douce France en in juli gaat Annette met een vriendin door Californië reizen.

Over dit alles wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam @theflyingdutchfamily

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Annette de Graaf MOMspiration.nl Canon Fotografie

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: