Iets waar ik al bijna 2 jaar mega trots op ben: mijn verhalen zijn te lezen op het KLM Blog!

Misschien kun je je nog herinneren dat er 2 jaar geleden een heel blij blog verscheen op MOMspiration.nl: dat ik Bijzonder & Blauw nieuws had! Ik mocht deel uit gaan maken van het KLM Bloggers Team! Als enige niet KLM’er nog wel. Alle andere bloggers werken namelijk als piloot, stewardess, arts, repareren vliegtuigen, zitten in het marketing team of hebben een andere mooie functie bij de KLM familie. Best heel bijzonder. Inmiddels voel ik mij, na 13 gepubliceerde blogs over onze reisavonturen, al wel een beetje een KLM’er. Helemaal na de afgelopen bijeenkomst voor alle bloggers, een paar weken geleden. Ontzettend leuk om iedereen te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Door de workshop Story Telling door Deepa Paul (wat een leuk mens!) zijn we allemaal nog meer geïnspireerd om door te gaan met onze gezamenlijke passie: bijzondere reis- en vliegtuigverhalen delen met de wereld. 

Ja, de wereld! Dat is wel heel tof aan schrijven voor KLM: onze verhalen worden gelezen door mensen van over de hele wereld. Alle blogs zijn in het Nederlands én Engels te lezen. Love it!

M’n laatste blog is over een trip die ik eind oktober maakte. Een Triangle Road Trip door Baskenland. Het was zo, zo gaaf. Echt een aanrader is deze regio van Spanje.

De titel van m’n blog is: Alleen op reis door Baskenland: de tips & parels. 

KLM blog Annette de Graaf MOMspiration

Binnenkort volgt een blog over onze dochter Pippa. Toen we haar vroegen wat ze graag voor haar verjaardag wilde hebben, zei ze:

Een vliegtuig. Een KLM vliegtuig. Maar een echte hoeft niet hoor, mam en pap. Een neppe vind ik ook mooi.

Ze zei dat ze dan wereldreisje kan spelen: “De meneren en mevrouwen van KLM hebben ons helemaal naar Zuid Afrika en Boenos Eiers gebracht en dat vond ik zo leuk. Dat wil ik nog heel veel keer doen. Dan kan ik dat samen met Jools spelen als ik thuiskom uit school. Dan kunnen we doen dat onze kamers in het huis alle landen zijn en dan vlieg ik Jools daarheen.”

To be continued dit verhaal!

Terug naar nu:

Mocht je op zoek zijn naar een leuke bestemming om naar toe te vliegen of wil je tips & tricks voor een fijne vlucht met jonge kinderen? Check eens blog.klm.com!

KLM Blog Annette de Graaf MOMspiration

Veel leesplezier 🙂

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: