MOMspiration Eliza was here Quinta Verde Sintra Portugal reizen met kinderen

Hoogzwanger in Portugal: hoe gaat het met Annette & (The Flying Dutch) Family?

Goedemorgen! Hier even een vluchtig berichtje vanuit Sintra, Portugal. Ik typ dit op m’n telefoon, nog liggend in bed. Het is 8.30 uur en de rest van de familie is nog diep in slaap: we leven het Portugese leven. Er komen veel ontzettend lieve berichtjes van jullie binnen om te vragen hoe het gaat met mij en de inmiddels 34 weken ‘oude’ baby bump. En ik kan je geruststellen: het gaat super! Kijk maar mee naar wat we tot nu toe allemaal beleefd hebben tijdens onze eerste vakantieweek bij Quinta Verde Sintra aan de Costa de Lisboa (via Eliza was here).

De fijne vlucht met Transavia

De meiden hebben bijna de hele vlucht geknutseld en getekend en gelezen en spelletjes gespeeld. De spulletjes hiervoor hadden we ingekocht bij Lievelingetjes Kinderwarenhuis in Lisse. De tijd VLOOG daardoor voorbij.

Nog behoorlijk fris en fruitig nadat we om 3 uur ’s ochtends waren opgestaan. De vlucht van Amsterdam naar Lissabon vertrok om 6.05 uur.

Zwembad- en tuinpret bij Quinta Verde Sintra – Casa de Campo

Deze jurkjes…. Ik ben in LUF! Ze zijn van Petite Stock: Designed in Amsterdam, Made in Cape Town.

Hoe vind je onze matching zwemkleding van Beachlife?


Heb je al het artikel over ons tweetalige gezin gelezen in Ouders van Nu?
We kunnen vanaf Quinta Verde Sintra het Palácio da Pena in Sintra zien. Zo magisch….!

Oceanário – Lissabon

Beach Fun op Praia Grande, Sintra

Pippa was kopje onder in de zee gegaan. Met kleren en al. Gelukkig was ze behoorlijk in haar nopjes met deze alternatieve outfit.

Zelluf hiken naar Palácio da Pena, Sintra

Deze Baby Belt van Anita is mijn LIFE SAVER.
Jools vroeg of ze in dit nisje mocht poseren met haar nieuwe outfit van Little Hedonist Hihi, natuuuuurlijk mag dat!

Er begint leven in de brouwerij te komen. Tijd voor een yummmmmy (en zoet….) Portugees ontbijt!

Liefs,

Annette

PS: Vandaag neem ik het Instagram account van Eliza was here over. Kijk je mee?

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: