The Flying Dutch Family Sol 1 jaar - eerste verjaardag Artis

Hiep hiep hoera! Sol is vandaag 1 jaar!

Ongelooflijk hoe dit jaar voorbij gevlogen is. Onze baby is gewoon geen baby meer. Onze baby is vandaag 1 jaar geworden! Hij heeft hier zelf natuurlijk helemaal geen idee van, maar wij des te meer. We maken er vandaag een extra gezellig dagje van met slingers, ballonnen en taart. Maar we doen ook gewoon lekker normaal en nodigen geen visite uit. Die slingers, ballonnen en taart zijn al gek genoeg voor een guppie van 1 jaar. Drukte en cadeaus gaan hem echt geen blijere baby, uhhhh dreumes maken!

Wat is het beste verjaardagscadeau voor een éénjarige?

Gisteren zijn we met de familie naar Artis geweest ter ere van Sol z’n verjaardag. Dat was super gezellig en hij heeft onwijs genoten van het rondgedragen worden, aan de hand lopen, snoepen van Sol z’n gepersonaliseerde boterkoek (thanxxx tante Cindy & Mason!) en visjes kijken. We kregen deze dag cadeau van mijn ouders en dat was helemaal perfect.

Andere cadeaus hoeft Sol echt niet te hebben. Geven om het geven vinden wij super zonde van het geld en levert vooral onnodig spul in huis op. Naar speelgoed kijkt hij misschien net een minuutje om, maar verder speelt hij toch echt het liefste met de deurmat, het schoenenrek en de regenton.

Iedere dag is een feestje

Voor Sol is iedere dag bijzonder. Iedere dag ontdekt en leert hij zoveel nieuwe dingen. Het leven is een grote speeltuin. Het leven is een feestje. Als gastvrouw/moeder vier ik dat met heel veel liefde iedere dag met hem mee. Dat is denk ik wel het allerallerallergrootste cadeau wat je je kind kunt geven. Vandaag is dus, net als alle andere dagen, een feestje. Maar dan wel eentje met échte slingers. Vandaag hangen we ze niet alleen spreekwoordelijk op!

Hopelijk maak jij vandaag ook een feestje van je dag.

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: