Mijn SuperBrein Kan Alles: Train je Growth Mindset met The Flying Dutch Family - aardig zijn

Aardig zijn is een superkracht!

Aardig zijn. Het klinkt zo simpel, maar wat betekent het eigenlijk? Hoe zou je aardig zijn uit kunnen leggen? Hoe klinkt aardig zijn? Hoe voelt aardig zijn? Hoe ziet aardig zijn eruit? Praten over aardig zijn roept misschien allemaal ideeën in je op. En dat is nou precies wat we nodig hebben: dat we allemaal aardig zijn tegen elkaar en tegen onszelf. Daar gaat de wereld nóg mooier van worden! Kijk en luister je mee naar deze video waarin ik voorlees uit het boek ‘Kind’ van Alison Green en Axel Scheffler.

Mijn SuperBrein Kan Alles: Ook aardig zijn!

Hoe fantastisch dat je altijd een keus hebt om te reageren zoals jij zelf wilt. Waar kies jij voor? Doe je mee met ‘standje aardig’? Wat voor aardigs heb jij vandaag gedaan of ga je doen? En morgen? Let’s throw kindness around like confetti!

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: