MOMspiration’s Summer Squat Challenge!

Zocht jij ook een manier om tijdens je vakantie lekker fit te blijven zonder er speciaal op uit te hoeven gaan of jezelf helemaal in het zweet te werken? Doe dan mee met de MOMspiration Summer Squat Challenge!

Maak iedere dag op een moment dat het jou uitkomt 100 squats en train zo je been-, bil- en buikspieren. Om meer resultaat te behalen is het van groot belang dat je de squats technisch gezien goed uitvoert. Let daarom goed op de volgende 4 punten:

1 Voeten –> Iets breder dan heupbreedte met je tenen wijzend naar voren (geen Donald Duckjes)

2 Knieën –> Zonder je voeten te verplaatsen duw je je knieën naar buiten.

3 Heupen –> Je heupen zakken naar achteren en beneden.

4 Romp –> Houd je romp zo verticaal mogelijk.

GOUDEN TIP: Squatten is niets anders dan gaan zitten en weer opstaan!

Moeite hiermee? Zet dan een stoel of ligbed achter je neer. Ga er nét niet op zitten en kom weer omhoog.

LET’S DO THIS LADIES!!!!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: