Lekker (Samen) Lezen: Don Diego Ontdekt Voetbal

Schrijver Harry Kramp heeft begrepen hoe hij de leesharten van jonge kids kan veroveren. Reeds verscheen het eerste exemplaar van de boekenreeks over een voetballend aapje waar je na een paar regels al van houdt.

We maken kennis met Don Diego. Zijn vader noemt hem Don, zijn moeder noemt hem Diego. Don Diego rent het allerliefst de hele dag. Hij is supersnel en is hem daardoor nooit met tikkertje. Maar dan ontdekt hij op een dag een voetbal in de struiken. Vanaf dat moment draait alles, maar dan ook echt álles om voetballen. Don Diego blijkt een natuurtalent te zijn. Samen met zijn vader, moeder en alle andere 10 kinderen uit het gezin Brul-Aap beleven ze allerlei razend interessante voetbalavonturen.

    
Wat maakt dit boek aantrekkelijk voor jonge lezertjes en/of hun voorlezers?

  • Vrolijke illustraties
  • Korte zinnen
  • Korte verhaaltjes
  • Terugkerende grapjes
  • Educatieve thema’s die op een luchtige en leuke manier worden aangeboden: samenspelen, sportiviteit, oefenen met kleuren/vormen/getallen, ontwikkelen van empatisch vermogen, creatief leren denken
  • Een hoofdpersoon waar je van gaat houden

Kortom, een boek dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de liefde voor lezen en kinderen echt iets van kunnen leren!

   

  

En jij kunt dit boek winnen! Van schrijver Harry Kramp mogen wij 3 exemplaren weggeven. Meedoen is ontzettend simpel: Like het bericht over ‘Don Diego ontdekt voetbal’ op Facebook en op vrijdag 6 november a.s. verloten wij onder alle ‘likers’ de 3 boeken.

  

  
 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

3 reacties op ‘Lekker (Samen) Lezen: Don Diego Ontdekt Voetbal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: