Uren (slaap)avonturen met Boomhutbed Sjors van Special Pink  

Zeg eens eerlijk: Wat gaat er door je heen bij de aanblik van dit geweldige bed?!  

Dikke kans dat het zoiets is als: “Ohhhh, dat zou mijn kind echt helemaal geweldig vinden!” of “Van zo’n bed droomde ik vroeger zelf ook!”

Meubelmakerij Special Pink laat dromen uitkomen… Geheel naar smaak van de klant leveren zij dit unieke Boomhutbed, genaamd Sjors. Je kunt kiezen voor verschillende figuurtjes in de deuren, allerlei houtsoorten en afwerkingen, een extra (matras)lade onder het bed, een vaste of demontabele trap en/of een boekenkast aan de zijkant. Op de website van Special Pink vindt je de eventuele meerprijs voor al deze opties.

De dochter van MOMspiration’s Annette is zo’n enorme bofkont die in dit geweldige meer-dan-een-bed mag slapen. Jools is letterlijk en figuurlijk in de wolken! Want naast gegarandeerd heerlijk dromen is boomhutbed Sjors ook goed voor uren van avonturen. Dat is nog eens een geweldige overgang van baby- naar kinderkamer!

Bekijk het filmpje en beleef het mee….

Wat een pret in en om het Boomhutbed. Jools laat haar fantasie er heerlijk op losgaan: “Mama, mijn bed heeft zelfs een dakje. Dat is voor de vogeltjes.”

En niet alleen Jools is ontzettend blij met de nieuwe kamer; ook zusje Pippa deelt mee in de vreugde! De komende jaren mag ze heerlijk samen spelen in en om Jools haar gave bed en wanneer ze groot genoeg is kunnen ze het zelfs delen als stapelbed.

  

Zo gezellig! In pyjamaatjes Ot & Sien lezen bovenin het Boomhutbed. 

Slofjes uit, oogjes toe….

Sweet Sweet Dreams onder het lieve beddengoed van Damai.

Ga gauw naar de website van Special Pink en bekijk wat voor moois dit fantastische bedrijf allemaal te bieden heeft. Topkwaliteit, idem service en scherpe prijzen gegarandeerd!
header-1-4000x1250

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

3 reacties op ‘Uren (slaap)avonturen met Boomhutbed Sjors van Special Pink  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: