Behind the scenes bij MOMspiration…

Bijna, bijna, bijna altijd zijn onze guppies heel lief voor elkaar en voor hun papa en mama. Er zijn ook natuurlijk genoeg momenten dat ze iets minder lief en flinke boefjes zijn, maar voor de gezelligheid delen deze foto’s toch een stuk minder lekker weg.

Maarrrrr…. Om jullie te laten zien dat het heus niet alleen maar pais en vree is in huize Knops-de Graaf, zijn hier ook de ongecensureerde foto’s!
Cute: 

IMG_0939.JPG

Not so cute: 

(“Jools, houd jij Pippa bij haar armen vast?” “Nee, ze moet op de bloemen liggen, dat is lekker zacht voor haar.”) 

IMG_0921.JPG

Cute: 

IMG_8744.JPG

Niet zo cute: 

(“Lekker dansen met onze billen!”)

IMG_8742.JPG

Cute: 

IMG_9242.JPG

Not so cute: 

(maar wel lief bedoeld, want Jools wilde knuffelen….)

IMG_9179.JPG

Cute:

(Heb Jools even voor het gemak uit deze foto geknipt, aangezien ze er niet heel charming op stond met een halve banaan in haar mond :-P)

IMG_0551.JPG

Not so cute: 

(zielig! Pippa mocht van Jools niet met haar fiets spelen…. Delen is soms moeilijk!)

IMG_0561.JPG

Half cute: 

(Jools is keihard aan het huilen op de foto, maar dat zie je niet 😉 Pippa krijste eigenlijk ook al de hele ochtend de boel bij elkaar, maar een stroopwafeltje snoert bijna ieder snaveltje….)

12933109_1153797704650763_3732439418180523150_n

Not so cute: 

(een foto van de Jarige Jet, haar zus en de traktatie op het kinderdagverblijf was iets teveel gevraagd…)

IMG_9022

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: