Naar Daar Waar Het Leuk Is – Part 1 

Ohhhhh hier hou ik toch zooooo van. Vakantievoorpret is da bomb. Alsof je de zon al op je huid voelt en de vergezichten al kunt bewonderen klik ik als een dolenthousiaste puppy van hotel naar resort en van kampeerboerderij naar B&B. TE TE TE leuk!

Voor het proces van bekijken, nog eens bekijken, overdenken, bekijken, nieuwe locaties zoeken, twijfelen, kindvriendelijkheid checken, overleggen (oh ja, dat is ook niet geheel onbelangrijk….), reviews lezen (een must!!!) en dan EINDELIJK boeken nemen we (lees: ik) altijd ruim de tijd. Máánden gaan hier overheen. En I LOVE it.

Maar nu. Nu gaan we over 2 weken al weg. Vriendlief, onze twee little ladies et moi. En. Er. Is. Nog. Niets. Ik. Herhaal. He-le-maal. Niets. Noppes. Nada. Ge-boekt. 

Oepsie!

Een hele maand reizen moet nog volledig gepland en georganiseerd worden. We hadden plannen om naar Japan, Canada, Vietnam, Griekenland of Indonesië te gaan. Maarrrr…. Dikke kans dat het toch ‘gewoon’ in de auto stappen wordt en gaan met de banaan. Naar Daar Waar Het Leuk Is. Voor ieder lid van de family. Frankrijk, Spanje: We’ll see (the sea)! Alles kom reg (op z’n Afrikaans)!

Benieuwd naar jullie vakantieplannen! Ennnnn of er nog mooie aanraders zijn voor Frankrijk en Spanje. We hebben zoals je net hebt kunnen lezen nog heulemaal niets geboekt, dus let me know! 

Wat wel al heel mooi op de planning staat is een zonnig reisje (eind juli) naar Samos via Eliza was here. Ken je Eliza al? Bekijk gauw haar hele fijne en unieke aanbod op www.elizawashere.nl 

eliza-1

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam en sportmodel ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

12933109_1153797704650763_3732439418180523150_n

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

3 reacties op ‘Naar Daar Waar Het Leuk Is – Part 1 

 1. Moulin des Jarasses, midden Frankrijk, vond ik echt een te gekke camping! Ook safari tenten en gites te huur. Diertjes, klein zwembadje, heerlijk eten en midden in de natuur.

  Geliked door 1 persoon

 2. ik kijk graag met je mee! Zelf ben ik ook al in januari aan het rond kijken voor een leuke vakantie plek met ons gezin met 3 kleine kinderen☺️ Een plek wat niet al te groot is, overzicht heel belangrijk, waar kinderen rond kunnen lopen zonder dat je ze uit het oog kan verliezen😃 wij hebben dit jaar voor mini camping de peelweide gekozen! Ziet er super leuk uit met wen stacaravan, dieren, pony rijden verzorgen, lekker eten op terras en speelplaats voor je deur. En eventueel kan je nog een verfrissende duik nemen!! Daarna naar een Plopsa hotel in België met ontbijt diner en Plopsaland tickets voor 3 dagen en vervolgens naar een b&b t klein burkelhof in België bij alle leuke stadjes in de buurt bij Gent Oostende Brugge lekker strand en op een boerderij met allerlei dieren🐄🐇🐴
  Ik ben erg benieuwd!!
  Ik kijk graag met je mee voor leuke ideeën😃
  Fijne vakantie groetjes alvast!! Van Sabrina

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: