MOMspiration.nl hartje Eliza was here

Oké, ogen dicht. Of nee, toch niet. Anders kun je dit niet lezen. Nou ja, probeer je dit in ieder geval voor te stellen met je ogen open óf dicht. Maakt niet uit. Let’s go:

Just you & een superlieve vriendin. Op een ligbedje. Aan het zwembad. Of strand. Boek in je hand. Of niet. Het uitzicht biedt genoeg entertainment. En je hoeft op niets anders te letten dan dat. Eigenlijk hoef je dus helemaal nergens op te letten. En nergens aan te denken. Je enige zorgen zijn van het soort ‘Waar zullen we vanavond heerlijke meze en souvlaki gaan happen?”. Pffff zwaar hoor. 

Zie je het al voor je??? Lijkt eeuwen geleden toch, dat je op deze manier vakantie vierde!?! Maar het kan nog steeds! Regel het gewoon, want het zal je zooooo goed doen. De voorpret zorgt al voor wekenlange vlinders in je buik en een dikke vette smile op je gezicht.

Lijkt het te lastig om te organiseren? Bekijk dan deze checklist en zie dat het allemaal reuze meevalt:

  • Men neme: een fijne vriendin die net zo toe is aan mama-me-time als jij.
  • Vraag aan je partner of hij en de oppastroepen een paar dagen zonder jou kunnen. Zorg ervoor dat je reisperiode inclusief weekend is, dat scheelt weer wat georganiseer. (tenzij je partner tijdens de weekenden werkt….)
  • Ga naar www.elizawashere.nl en verwonder je over alle supertoffe en unieke accommodaties die zij te bieden hebben. Waar iedereen rechts gaat, gaat Eliza links! Onontdekte vakantieadresjes dus. Het fijne is ook, dat bij iedere boeking je vlucht en huurauto inbegrepen zijn. Zo’n huurauto leent zich perfect om op ontdekkingstocht te gaan (lees: verlaten strandjes te ontdekken = WE LOVE!!!)
  • Laat de voorpret maar beginnen….!!! Je hoeft alleen maar aan je eigen bagage te denken. Hoe relaxed is dat?

Wij (Elles & Annette) hebben het gewoon geregeld: eind juli zitten wij 5 dagen met onze billen in de Griekse zon! En wel hier:

Samos 1

Deze bizar mooie accommodatie (mét privé zwembad!) op het eiland Samos is te boeken via de website van Eliza was here. Tot en met oktober is Samos een heerlijk zonnige bestemming om met of zonder kids heen te reizen.

Natuurlijk gaan we niet alleen maar chillen en zullen we toffe sunny workouts doen aangezien Elles een échte Mom in Balance trainster is!

Misschien hier op het strand bij Kokkari een leuke WOD?

maxresdefault

Om vervolgens te genieten van een welverdiend terrasje in dit mooie stadje met uitzicht op zee: Pythagorion.

mainimage_greece-samos-pythagorion__0267232_1411110353

 

Of wij er zin in hebben vraag je????


Mwahhhh… Klein beetje….

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: