Waarom deze foto van een mama & baby onder de douche zo bijzonder is….

De uitdrukking ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’ komt in het geval van Eden Clougher uit Australië wel heel mooi van pas. Zij plaatste deze bijzondere foto op Facebook om te laten zien hoe ouderschap eruitziet. 

Dit is haar foto + uitleg: 

So, I’ve been debating over the last few weeks about posting this photo…

This is what parenting looks like…

3.30am sessions in the shower because she reacted to an allergen and screamed all night. It looks like love and devotion, and exhaustion and relief. It looks like stretch marks, and prickly legs, and raw desperation. There is beauty here… The beauty of silence… The hot water and skin to skin won. I needed it to win; I was out of options. 

I needed this photo. I needed to freeze this moment so that I can look back and remember the vulnerability and art that is parenting. The delicate balance between genius, and insanity. 

#love 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: