Primeur: Het Nieuwste Speelhuisje Van Special Pink!

Weet je nog dat er vorige week een blog werd gepost over ons kale tuintje? Nou, ik kan je vertellen: dat ‘probleem’ is helemaal opgelost. Want wat er nu als een malle staat te shinen op het kunstgrasveldje is niets minder dan het allergloedjespikslinternieuwste product van houten meubelmakerij Special Pink. Genaamd: Speelhuisje Nelly! 

Jools en Pippa werd verteld dat er een verrassing voor hen in de tuin stond. Zie hier hun reactie toen zij het speelhuisje voor het eerst zagen:

 

Wat een verrijking van onze tuin, of eigenlijk zelfs ons hele leven in en om het huis. Weer of geen weer, de meiden willen het liefste alleen nog maar met blokken spelen, liedjes zingen, ontbijt eten, filmpjes kijken of boeken lezen in ‘Kasteel oma Nelly’ zoals Jools dit heerlijke huisje heeft gekroond.

speelhuisje-nelly-van-steigerhoutspeelhuisje-nelly-van-steigerhout2speelhuisje-nelly-van-steigerhout3speelhuisje-nelly-van-steigerhout4speelhuisje-nelly-van-steigerhout5

speelhuisje-nelly-van-steigerhout6
Kijk! Er is zelfs een stoeltje van hout!

Natuurlijk werden Jools & Pippa hun vriendjes Mats & Mika snel uitgenodigd om te komen spelen. Zo gezellig!

speelhuisje-nelly-van-steigerhout7Het huisje zal zeer binnenkort worden gepimpt met mooie gordijntjes en een goed gevulde bloembak. Wanneer dat zover is zullen we dat natuurlijk met je delen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou geweldig om ook zo’n speelhuisje in de tuin te hebben? Ga dan naar de website van Special Pink om te zien hoe/wat/waar/wanneer. Er zijn bijvoorbeeld allerlei mogelijkheden om je huisje naar eigen smaak te laten maken. Je kunt kiezen uit verschillende figuurtjes op het dak, verschillende soorten beits (blank/donker), een white/grey/black wash of je gebruikt of nieuw steigerhout wilt en aan welke kant je de trap en de glijbaan kiest.

Er heeft zelfs al een trouwceremonie plaatsgevonden in Kasteel oma Nelly:

Wat een geluk dat wij dit gave speelhuisje van Special Pink als de onze mogen beschouwen.  Wist je dat Jools ook al een prachtig boomhutbed, genaamd Sjors, van Special Pink heeft?? Ennnnn een supercool speelkeukentje??? Wat een bofkonten zijn wij!!!!

logo

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: