Gaat Sammie mee naar Nederland??? 

Is het geen cutie?! Dit is pup Sammie. Pup Sammie van Samos.

Vandaag sprong deze puppy opeens voor onze huurauto en was niet van plan mij verder te laten rijden. Hij bleef maar om mijn benen heen kroelen en wilde de auto in. Het was love at first sight!


Net op dat moment kwam er een lieve Nederlandse met 4 kids aangewandeld (die ook via Eliza was here bij Eleonas Village verblijven) en ook zij waren op slag verliefd op dit knuffelbeertje. 


We zijn met z’n allen op zoek gegaan naar de eigenaar, maar dat was een mission impossible. Volgens de locals was het een zwervertje en moesten we hem maar gewoon op straat droppen of naar een shelter brengen waar ze puppies afmaken. Maar dat kregen we niet over ons hart! Sammie zat al in ons hart! 

Nu zijn we druk bezig contact op te nemen met Animal Care Samos om ervoor te zorgen dat Sammie met ons mee naar Nederland gaat. Zij zijn sterren in het vervoeren van honden naar Nederland, dus we hopen zo dat ze op onze mail en andere berichten via Social Media reageren. 

Vannacht mag hij bij mama Petra & kids slapen in hun huis. Cute!!! 

Gaat ons plannetje lukken?!?! Wordt Sammie het nieuwste gezinslid van Elles?!?!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

5 reacties op ‘Gaat Sammie mee naar Nederland??? 

 1. Ik zie een verontrustend bericht op facebook over samos animal care.
  ” ik hoor net uit Samos dat Animalcare Samos totaal leeg is. Ingrid, Tom en Farida zijn weg. Alle honden zijn weg. Het pand is totaal leeg en verlaten. Wie heeft hier wat van gehoord? dit zou een ramp voor de zwerfhonden zijn”.
  Als het niet lukt kun je misschien contact opnemen met Atlas animal care op Lesbos. Wie weet hebben zij contacten op Samos.

  Like

   1. Dag Annetje, hoe loopt de organisatie voor Sammies reis naar Nederland ?? Groetjes, Sander.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: