Waarom ik NOOIT meer koffie zal drinken na het avondeten!!!

Oh what a night.

Tot en met 1.00 uur was het allemaal hartstikke gezellig en leken de dag, avond en nacht perfect te gaan tijdens onze 5-daagse mama-. Luieren op het strand, Sammie de Pup gevonden, heerlijk uit eten geweest en zelfs nog een cocktail gedronken in een club. Perfecte laatste dag van onze vakantie op Samos dus.

Tot het moment dat het toch wel echt tijd was om de luikjes te sluiten.

Die luikjes sloten wel, maar m’n hartslag draaide overuren in m’n keel en ik kon de slaap niet vatten. Tot 5.15 was en één en al gevoel en 0,0 slaap.

Wat kon dat toch zijn?! Helemaal zen van alle fantastische belevenissen en het heerlijke geluier en dan toch niet kunnen slapen?!

Damnnn…. Het komt natuurlijk door die late koffie!!!! 

Na het diner kregen we namelijk van de Nederlandse eigenaresse van restaurant Chesters (eten was overigens fantastisch!) een heerlijk bakkie leut. Dat leek toen een TOPidee om eindelijk een goed koffietje te kunnen proeven na 1 maand slootwater in Frankrijk en 5 dagen koffieprut op Samos. Deze Nederlandse vrouw wist tenminste hoe wij koffie het liefste drinken. Dat het al 00.30 uur was leek op dat moment geen beer op de weg.

Wat ‘ie niet veel later en nog wat meer later wel zo bleek te zijn.

Oh what a night. 

Ben van gekkigheid maar ‘Nieuwe Tijden’ van gaan kijken op RTLXL….. Je moet toch wat.

Na om 5.15 uur toch ‘in slaap’ te zijn gevallen was het om 7.45 uur alweer rise & shine. Nou ja, shine?!?!


Elles kwam met het fantastische plan om een dubbele #summerfitchallenge van MOM IN BALANCE te doen.

Nou ja. Oké dan maar. Het moest van Elles.


En dit was het resultaat:

Hoppakeetjes! Daar voel je je een stuk fitter door! En stoer.

Ennnnnn fris & fruitig na de buitendouche.

De allerallerlaatste Griekse yoghurt met superdupervers fruit en honing op het strand smaakte daarna fingerlicking good….Nog even de Griekse economie weer op gang geholpen door ‘een paar’ souveniertjes te kopen voor ons kroost en dan mogen we over een paar uurtjes weer heerlijk mama-en!!!!

img_2746

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: