Toedeloe! MOMspiration is er efkes nie! 

Gek idee, maar de komende 5 dagen ga ik compleet op standje UIT. Compleet afgesloten van de gang van zaken elders in de wereld, nul blogs om te schrijven, nul opdrachtgevers om blij te maken; enkel en alleen quality time met de familie. 

En niet op de minste plek! Samen met m’n allerliefste schoonouders gaan we genieten van de rust en ruimte van het prachtige Sauerland. Gezellig spelletjes spelen, boeken lezen, knutselen, puzzelen, wandelen in de bergen, mountainbiken, hardlopen, kokkerellen, kletsen, shoppen en waar we nog meer zin in hebben. En oh ja! Schoonouders hebben aangeboden om een dagje op te passen zodat wij met z’n tweetjes kunnen doen waar we zin in hebben. Ik gok op een mountainbike tour gevolgd door saunabezoek in Winterberg?!?! 

Hoe fijn?!?! 

Peace out y’all!!! 


Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Toedeloe! MOMspiration is er efkes nie! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: