Een Trots Traantje Van Geluk….

In februari 2015 begon ik MOMspiration.nl om alle mama’s die wel een steuntje in de rug konden gebruiken dit door middel van blije blogs aan te bieden. Het idee dat er een aantal moeders zouden zijn die op deze wijze geholpen konden worden bezorgde mij al vlinders in de buik. Het begon dus als een klein, lief en meelevend gebaar om collega-mama’s handvaten te reiken die kunnen helpen het leven (weer) zonnig te zien.

En nu, 1,5 jaar later, is de hoofdgedachte van MOMspiration.nl nog steeds hetzelfde. Nog steeds denk ik dagelijks goed na hoe ik jullie (en dus ook mezelf!) kan inspireren om blij en positief in het leven te staan. Er is alleen één enorm grote verandering ingeslopen: het bereik van MOMspiration.nl is inmiddels flink vergroot. In mei was de doelstelling gezet om de 10.000 unieke bezoekers per maand te halen. Dat aantal werd ruimschoots behaald en zelfs bijna verdubbeld. Superduperblij om zoveel mama’s bereikt te hebben. Gelukkig was het niet eenmalig en werd in de hiernavolgende maanden ook steeds de magische grens van 10.000 overschreden.

Misschien begrijp je al waarom die statistieken zo veel voor mij betekenen. Als een soort ambassadrice van het Happy Mamahood geeft het zooooooooo’n geweldig gevoel en voldaan om zooooooooveel moeders te bereiken met mijn boodschap. De boodschap om:

  • Te genieten van de kleine dingen
  • Te weten dat het niet allemaal perfect hoeft, moet en kan
  • Te voelen dat je niet alleen bent en zo goed als alle mama’s dezelfde gekke, moeilijke, bizarre momenten meemaken 
  • Te leren dat het ook oké is wanneer het even niet oké voelt (dat is heeeeeel normaal!)
  • Goed voor jezelf te blijven zorgen (en je partner)
  • Geen strijd te voeren tussen mama’s onderling: oordeel niet wanneer iemand het anders doet dan jij: we doen allemaal onze beste best
  • Los te laten wat niet belangrijk is: Less is More want/en je hebt nu eenmaal minder tijd
  • Je niet druk te maken om dingen die je toch niet kunt veranderen

Dus toen op vrijdagmiddag 19 augustus 2016 uit de statistieken bleek dat MOMspiration.nl in minder dan 3 weken tijd al meer dan 20.000 unieke bezoekers had gehad, voelde dit als een geweldig moment. Wat een enorm trots gevoel! Nooit had ik durven denken of dromen zo’n mega aantal ooit te zullen behalen én geeft dus nog meer energie en motivatie om door te blijven gaan met het proberen jullie te inspireren om blij en positief in het leven te staan.

LOVE IT!!!

Laten we dus met z’n allen -een stuk of 20.000 haha!- lekker door blijven gaan om de handen ineen te slaan en ons leven als mama zo fijn mogelijk te maken en houden. In good times AND the bad. Wij zijn er voor elkaar!

Door Weer & Wind – The Sunny Side Up

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

About Annette de Graaf: - Born on 17 augustus 1983 - Loves to learn about learning - Spreads kindness like confetti - Never stopped playing - Nature admirer - Big believer of 'it's the little things that matter the most' - Wife of Thaddeus Knops - Mother of Jools (2013), Pippa (2015) & Sol (2019) - Proud founder of Flow School Norway - Author of 'Let's Grow: Raising Children with a Growth Mindset' - Designer of My Learning Story & Flow Learning - Travel Blogger (The Flying Dutch Family & KLM) - Norway Lover - Mindset Coach (for families & schools) - Connection, Engagement & Flow Workshop Leader (for schools)

Plaats een reactie