Waarom er al 2 maanden 6 pakjes Fristi in onze koelkast liggen

Locatie: Albert Heijn

Gezelschap: Jools (bijna 3) met haar kinderwinkelwagentje, Pippa (bijna 1,5) met haar kinderwinkelwagentje en ik (mama Annette)

Aantal hartkloppingen per minuut: Hoog, heel hoog

Oorzaak: Jools en Pippa willen perse Fristi in de winkelwagen, maar dat mag niet van mama en gillen om die reden de hele toko bij elkaar. Tevens probeer ik de achillespezen van verscheidene mensen, glazen deuren en wijnflessen te beschermen door mijn twee monsters en hun winkelwagentjes in bedwang te houden. 

Je begrijpt het al: Het voordeelpak Fristi belandde uiteindelijk in 1 van de 2 winkelwagentjes. Voor de sake (niet saké) van het winkelpersoneel en medewinkelend (wensend-dat-ze-oordopjes-hadden-ingeplugged) volk.

En nu, 2 maanden later, staan die roze olifanten nog steeds te schitteren op de bovenste plank van de koelkast. Noem het overdreven, maar ik krijg het niet over m’n hart om op een ‘gewoon’ moment mijn dochters Fristi te voeren. Wanneer er een speciaal feest is of we gaan uit eten mogen ze echt wel zo’n suikerbommetje leegslurpen (serieus, ze gaan dan helemaal losssssss), maar thuis is het sowieso water, een mini-bodempje sap aangevuld met water, thee of melk.

Zo’n pakje drinken is helemaal je-van-het voor kids. Wat het nou precies is dat dit zo fantastisch maakt kan ik mij uit eigen jeugd niet herinneren, maar bijna alle kinderen worden er helemaal blij van. Helaas pindakaas is deze laagdrempelige manier van vochttoevoer verre van gezond. Maar ja, wat dan? Een gewoon glas water of een drinkfles zet bij ons weinig zoden aan de dijk. Er worden wel wat slokjes genomen, maar bij lange na niet genoeg.

En Toen Was Daar De Drink In The Box

Jaaaaa! EINDELIJK hebben we DE oplossing gevonden. EINDELIJK een ‘pakje’ drinken dat je zelf kunt vullen met whatever jij als volwassene kiest. En dat wordt dan ook nog echt opgedronken. HOERA!

Op de superleuke webshop voordehap.nl kun je je kiddies hun eigen favoriete kleur uit laten kiezen van hun nieuwe Drink BFF. Ennnn wat dacht je van de Snack In The Box? Te vullen naar eigen smaak!

Super handig om mee te nemen naar school, het zwembad, sporten, visite of voor onderweg.

Tijdens het hardlopen achter de wagen zorg ik er altijd voor dat de meiden iets lekkers te drinken en te snacken hebben. CHECK!!!

Pippa en Jools vinden het geweldig om hun eigen naam te schrijven op het etiket van de Drink en Snack In The Box. Of op de tafel. Kan ook.

De etiketten heten ‘Scribble On The Box‘ en zijn samen met 4 krijtjes ook bij voordehap.nl te bestellen.

Zo leuk om steeds weer iets nieuws samen te verzinnen voor de inhoud van de pakjes. De ene keer is het limoen, dan bramen, bosbessen, aardbeien en soms ook een bodempje appelsap aangevuld met water. Binnen no-time leeggedronken door de chicks!

Zo gezellig: Samen met Jools ging ik naar Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek om in de Landgoedwinkel lekkere (en soort van gezonde) snacks te scoren. Het was echt een feestje!

We hebben afgesproken dat 1 helft van de Snack In The Box door mama of papa wordt gevuld en de andere helft door Jools. Tijdens ons tripje naar Kleiland in Nieuw Vennep/Hoofddorp koos ik voor de rozijntjes en Jools de zoute sticks.

Smullen!

Wil jij ook een Drink In The Box of Snack In The Box scoren voor jouw kiddie(s)??

Check www.voordehap.nl voor alle mogelijke kleuren en extraatjes (Ice On The Box, Scribble On The Box, Replacement Set).

De prijzen:

  • Drink In the Box (236ml) E 11,95
  • Drink In The Box Large (350ml) E 13,95
  • Snack In The Box (366ml) E 10,95

 

Screen Shot 2016-09-01 at 13.49.56

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Waarom er al 2 maanden 6 pakjes Fristi in onze koelkast liggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: