Wat fanatiek sporten met een schoon huis te maken heeft

De afgelopen week stond helemaal in het teken van het experiment ‘Work It Out Every Damn Day’. Geïnspireerd door mijn eigen vriendlief Thaddeus en zijn maatje Kevin (80 Experiments Around The World) die regelmatig allerlei aannames testen leek het mij interessant om te checken wat voor invloed een dagelijkse workout zou hebben om m’n gemoedstoestand.

Zoals je een paar dagen geleden al hebt kunnen lezen in het blog ‘Gekke Henkie’ ging het allemaal niet vanzelf en moesten er aardig wat schoppen onder de kont gegeven worden om aan 1 workout per dag te komen. Die bank zag er steeds zoooooo aantrekkelijk uit! Maar wanneer ik dan iedere keer toch de stoute sportschoenen aangetrokken had (= belangrijkste drempel), dan ging de rest vanzelf. De workouts waren iedere dag compleet verschillend, maar altijd zorgde ik ervoor om met een kapot maar voldaan gevoel af te sluiten. Wat een heerlijk trots gevoel geeft dat!!!

Maar wat fanatiek sporten nou met een schoon huis te maken heeft??

Heel, heel veel! Sporten kost energie, maar levert nog veel meer op. Al na 2 dagen merkte ik al een enorm verschil in m’n hoofd en lijf. Na een dag werken de was doen? Hoppakee. Vaatwasser uitruimen? Geen probleem. Lessen voorbereiden? Zin in! Vroeg opstaan? Heerlijk, weer een nieuwe dag! 

1821700de2fa0d561d4fb0469ebce2b4

En nu?? Het experiment is ‘officieel voorbij.

Ik zit eraan te denken om gewoon lekker door te gaan met ‘Work It Out Every Damn Day’. De ene keer een korte intensieve workout (bijvoorbeeld deze van Mom in Balance):

14222161_10154388042360729_7780675778461478673_n

Of in de tuin terwijl opa en oma samen met de kids aanmoedigen vanaf het balkon:

FullSizeRender 3.jpg

de andere keer een vol uur (bijvoorbeeld tijdens een Mom in Shape les van Mom in Balance):

14184573_10154397620740729_5731096771835339562_n

CrossFit Training:

IMG_1108.JPG

Offffff samen met de kids in de duinen (Peppa Pig Style!):

IMG_1195.PNG
Ook deze hondjes wilden graag meedoen!
jump
Zoveel lol! 2,5 km rennen, Muddy Puddle Workout, 2,5 km rennen en daarna….. BALLENBAKKUHHH bij Langs Berg en Dal!!! 

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

FullSizeRender 3.jpg

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: