Voorstellen maarrrr!

Tijd voor mijn EERSTE blog want natuurlijk wil ik me graag aan jullie voorstellen. Hartstikke leuk dat Annette en ik gaan samenwerken! Annette kennen jullie inmiddels allemaal al hartstikke goed. Een INSPIRATIEBRON voor vele vrouwen! Ik voel me dan ook vereerd dat ik met Annette mag gaan samenwerken.

image
Trotse heppie mama!

Voordat ik losbrand, even een stukje voorgeschiedenis:
Zoals jullie al hebben kunnen lezen in onze gezamenlijke blog, hebben Annette en ik elkaar leren kennen toen we zwanger waren van onze dochters Pippa en Lauren. We stonden model voor het geweldige boek ‘Nine months from now, you will thank yourself’ van MOM IN BALANCE. Wat hebben we een super gezellige dag gehad! Veel gelachen, het ontzettend koud gehad, sportief bezig geweest natuurlijk en aan het einde telefoonnummers uitgewisseld. Zo af en toe hadden we nog contact en ik volgde Annette via Social Media en de website.
Hoe de rest is verlopen hebben jullie in onze blog kunnen lezen!

image
Onze lieve, vrolijke, temperamentvolle, grappige en eigenwijze Lauren!

Maar wie ben ik dan eigenlijk!? Ik ben een SUPER DUPER enthousiaste moeder waarbij het glas altijd halfvol is en de zon bijna altijd schijnt. Ik geniet enorm van iedere dag en maak dan ook graag van iedere dag een feestje. Of dat altijd lukt? Of course not. Laten we realistisch zijn. Los van dat het moederschap geweldig is, zijn er natuurlijk ook wel eens mindere momenten. Wanneer je bijvoorbeeld twee weken lang amper geslapen hebt door tandjes, ziekte of andere donderse drama’s. Ook dat hoort erbij.
Ik ben iemand die graag heel actief is! Al die ballen in de lucht houden vind ik een challenge. Soms lukt het en soms lukt het niet. Naast moeder wil ik natuurlijk ook graag een lieve echtgenote zijn voor mijn man Henk, een leuke vriendin voor al mijn lieve vriendinnen, een goede werknemer zijn voor mijn werkgever en ook genieten van mijn tweede zwangerschap! Inmiddels ben ik bijna 27 weken zwanger van little beeb nr. 2!
It’s a girl again! WHOOPWHOOP!! Ik geniet enorm van mijn uitdagende baan bij Studiecentrum Lelystad. Niets leukers dan leerlingen begeleiden tijdens hun studie. Motiveren, inspireren, helpen met plannen, leren leren en begeleiden in de vakken die lastig zijn voor ze. Gaaf om te zien hoe je leerlingen de goede richting in krijgt en ze te zien groeien. Daarnaast geef ik na schooltijd les op 4 verschillende basisscholen. Een prachtig project, genaamd Plustijd. Wat is het gaaf om leerlingen op creatieve wijze nèt even dat extra zetje te kunnen geven en ondersteuning te kunnen bieden. Hoe tof is het om het zelfvertrouwen van deze kinderen te zien groeien!!
Nou en zo kan ik nog even doorgaan haha.
Trotse echtgenote van Henk, dol op koken met eerlijke producten, actief binnen mijn kerkgemeenschap, gek op schrijven, lezen, sporten (op dit moment even niet), knuffelen, genieten van kleine en grote dingen en enorm dankbaar zijn. Dat zijn toch wel de dingen die bij mij horen!
Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn blogs!! Veel leesplezier!
Liefs

image

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en hoopt eind februari 2017  te bevallen van een tweede dochtertje. Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

 

Disclaimer:

Annette en haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

 

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Een reactie op “Voorstellen maarrrr!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: