MOMspirationSPAM op VTech’s instaGRAM

WAT WAS HET TOF! 

(althans, dat vonden wij zelf van onszelf…) 

Hebben jullie meegegluurd op het Instagram account van @VTechspeelgoed? De hele dag heeft MOMspiration’s Annette flink lopen spammen met schattige, stoere en grappige foto’s van Jools & Pippa die als dolle dodo’s met hun nieuwe aanwinsten aan het pronken en spelen waren. 


Dank u Sinterklaasje!


Deze Instagram Account Take-Over was onderdeel van de finale van het VTech Blogkampioenschap. Het andere deel verschijnt één dezer dagen op de FB pagina van VTech. Je leest dan MOMspiration’s Sint-Blog én je kunt dan stemmen op jouw favoriete blogger. 

LET IT BE ANNETTE PLEASE!!! 🙃😁🙃

Als je niet kunt wachten met supporteren, ga dan gauw naar Instagram, volg @vtechspeelgoed en like & comment loesoe op Annette’s posts. 

Dankoe Dankoe! 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: