Fun fun FUN at Flavourites Live 2016!

Afgelopen weekend was het zover: Flavourites Live 2016! En geloof me, hier had ik serieus een jaar naar uitgekeken. Voor de mensen die al eens naar Flavourites zijn geweest zal dit niet vreemd in de oren klinken. Flavourites live is hèt evenement om los te gaan in héél veel super hippe, leuke, knusse webshops die 3 dagen lang bij elkaar zijn gekomen in de Kromhouthallen in Amsterdam-Noord. Het walhalla voor vrouwen (en ook mannen) die geïnteresseerd zijn in fashion, homedeco, heel veel fantastische kinderkledingmerken en nog veel meer.

Zaterdag waren we dan ook al vroeg uit de veren. Hup in de kleren, ontbijten en go! Samen met mijn vriendin Jessica en onze kleine monsters Saar en Lauren in de auto en gaan met die banaan. WHOOPWHOOP!! Onderweg een hoop gekakel, gezelligheid, boekjes lezen en liedjes zingen met onze meiden. Stiekem hoopten we dat ze nog even een slaapje zouden doen maar blijkbaar waren ze net zo exited als dat wij waren. Het regende pijpenstelen maar daar hadden wij positivo’s natuurlijk geen last van.

Nou we waren er hoor! En hoe! Whooperdiehooooooop!! Time for fun, ideeën opdoen, gezelligheid, lekker lunchen, geld uitgeven en natuuuuuuurlijk een bezoekje aan dé Fotobus! Vorig jaar hebben we dat ook gedaan. Toen waren onze draakies nog een stukje kleiner. Je snapt, dit gaat een traditie worden! In één streep liepen we door naar de bus. Onze diva’s waren nu nog heerlijk vrolijk dus hup de bus, onze mooiste smile opzetten en go! Alle attributen werden binnen enkele seconden uit de bakjes gegraaid, hoe hysterischer hoe leuker natuurlijk. Op de foto’s is wel te zien wie de meeste lol hadden, haha.

image
Lossss in de Fotobus!

En toennn…was het tijd om al die ontzettend leuke webwinkels te bezoeken. We keken onze ogen uit. Als je denkt dat je er éven doorheen loopt dan heb je het mis. En dat wíl je ook niet want je komt ogen tekort! Werkelijk alles wat leuk is, is in de Kromhouthallen aanwezig. Bekende kinderkledingmerken, unieke webshops, een fantastische stand  met prachtige mutsjes uit Nepal  (lullabyroad.com) die we never nooit niet konden laten liggen voor onze kleine troela’s, Prachtige sieraden, kaarten, posters, hieperdepieper hippe decoratie voor in huis en de kinderkamer, trendy kleding voor hippe heppie mama’s. Echt teveel om op te noemen.

Inmiddels was Lauren in slaap gevallen en hippe Saar stal de show door als een echte diva met haar super leuke muts te paraderen door de hal. Tijd voor lunch! Want laten we eerlijk zijn, de innerlijke mens heeft brandstof nodig. Voor een goede lunch zaten we ook gebakken bij Flavourites. Van Detox salades, fruitige sapjes en smakelijke broodjes tot een lekker bakje koffie en een Chocoloco super lekkere brownie. Oh en vergeet de overheerlijke yoghurtjes niet!

Met een goedgevulde buik gingen we verder. Shop till we drop was ons motto en dat konden we overduidelijk gaan uitvoeren hier. Wat hebben we een hoop leuks gekocht! Een super leuk shirtje van Mini Rodini bij fishonthemoon.com, een fantastische knuffel (I know, we hebben er al genoeg maar deze moest echt echt ECHT mee) bij hippekidskamer.nl, Suuuuper schattige vossen kniekousjes voor my little foxy, heel veel leuke kaartjes en nog zoveel meer.

Na drie rondes te hebben gelopen begonnen onze meisjes het wel zat te worden (oooonbegrijpelijk natuurlijk, wij waren het nog lang niet zat! *knipoog*) Als goede echtgenotes besloten we onze mannen nog te verrassen met een heerlijke chocoladereep van Chocstar.nl. Deze webshop is serieus heaven!! Chocola, Chocola en nóg meer chocola! We mochten de reep zelf samenstellen met vier verschillende extra ingrediënten. Nootjes, fudge, witte chocoladebolletjes, de keuze was reuze!!! De reep heeft het nog nèt gehaald tot aan huis. Een paar minuten later was ie op.

Flavourites Live 2016, je was weer FANTASTISCH! Met een voldaan gevoel kijken we terug op een heerlijk bezoek én kijken we uit naar volgend jaar! Naast Flavourites Live 2017 is er op 20 en 21 mei 2017 een extra weekend Flavourites omdat ze 10 jaar bestaan!! Reden voor een GROOT feest! Zijn jullie ook van de partij? Wij wel!!

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en hoopt eind februari 2017  te bevallen van een tweede dochtertje. Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

 

Disclaimer:

Annette en haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

 

 

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: