Mijn niet-verlanglijstje 

Lieve Sinterklaas,

Misschien is dit wel de vreemdste brief die u ooit heeft mogen ontvangen. Normaal gesproken schrijven mensen u wat zij graag van u als Goedheiligman zouden willen krijgen. Een verlanglijstje wel te verstaan. Variërend van een mooi boek tot glanzende oorbellen en van marsepein tot hippe sokken. 

Normaal gesproken weet ook ik altijd wel wat te bedenken. Maar dit jaar blijft mijn verlanglijst leeg. Er is namelijk nergens verlangen naar. Ik heb echt alles al: 

De allerliefste vriend die bloemen voor mij koopt, voor ons drietjes kookt, het huis poetst, de was doet, zichzelf op allerlei fronten (sport, werk, gezondheid) blijft uitdagen en verbeteren, altijd in is voor een goed en inspirerend gesprek (wanneer de kakelkontjes dat toelaten) en mij gisteren heeft verrast met een superMOOI! pakje, 2 prachtige gezonde meiden waarvan ik tot aan de maan en terug van hou en van geniet, de allerliefste (schoon)familieleden waar m’n hart van gaat stralen wanneer ik aan ze denk, de fijnste vriendinnen die je maar kunt wensen, een gezond en sterk lijf, gave reizen gemaakt en in het verschiet (nog 2 weken tot we naar Portugal gaan!) een fantastische baan en collega’s van wie ik iedere dag leer, de tofste website & Social Media accounts + fans + samenwerkingen die zorgen voor een warm gevoel ennnn last but not least een GEWELDIGE plek in de VIVA400 lijst van meest inspirerende vrouwen van 2016. 

En nu zit ik hier met m’n kopje koffie, een goed boek en tijdschrift (waar ik zelf instahaha!) onder een warm deken op bed deze brief aan u te schrijven. Pippa slaapt en vriendlief bakt havermoutkoekjes & kijkt Het Paard van Sinterklaas met Jools. 

Sinterklaas, dan begrijpt u toch wel dat er niets meer te wensen valt. 

Liefs en een kusje op uw baard, 

Annette

PS: Nou ja oké. Wanneer u dan toch persé iets wilt geven dan gaat de pepernotenchocoladereep van Tony er altijd wel goed in. 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer
Annette & Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: