Hé jij! Ik ben trots op jou!

Terugkijkend naar 2016: Vertel, vertel! Waar ben jij trots op? 

Hier is mijn top 3:

🌟 Trots op jou: Ja jij, die dit nu leest! Je doet het supergoed! Kijk eens even wat jou allemaal gelukt is en je iedere dag voor elkaar gekregen hebt. Tik ‘m aan kanjer! 


🌟 Trots op de positieve vibe in ons gezinnetje: we blijven werken aan het versterken van elkaars mooie karaktereigenschappen en vieren de liefde iedere dag. En soms wat onweer mag ook. Dan waardeer je het zonnetje daarna alleen maar meer.


🌟 Trots op MOMspiration.nl: Mijn 3e ‘kindje’ is uitgebloeid tot zoiets moois en heeft zoveel mama’s mogen inspireren. Wat een eer om dat te mogen doen samen met Teamie Tessa. Ennnn lieve stoere gastblogger Marjolijn!

 Die #viva400 nominatie voor één van de meest inspirerende vrouwen van NL was een TOPkers op de overheerlijke taart. 


En wat 2017 gaat brengen?!?! Dat lees je binnenkort op MOMspiration.nl 😉 Iets met snode en avontuurlijke plannen…..! 

Liefs, 

Annette

🔸🔹🔺🔸🔹🔺🔸🔹🔺🔸🔹🔺🔸🔹🔺

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: