Happy 2017! Een nieuw jaar, helemaal voor JOU!

Jaaaaa 2017 is begonnennnn! WHOOPWHOOP! Een heel nieuw jaar voor je met allemaal lege bladzijden die je zelf mag gaan vullen. Hoe leuk is dat! Een jaar om nieuwe herinneringen te maken met alle mensen om je heen. Een jaar om nieuwe dingen te leren over jezelf, over anderen, over het leven. Een jaar om weer te genieten van alles wat er op je pad komt! Wauw wat een bofkonten zijn we, Lucky bastards.

Processed with MOLDIV

Aan het einde van het jaar kijk ik altijd graag even terug. Dat is vast herkenbaar. Terwijl ik door mijn instagramaccount scrol kijk ik naar wat we allemaal hebben meegemaakt, gedaan, geleerd. En dat zijn nogal wat foto’s aangezien ik behoooorlijk instagram verslaafd ben. Waar hebben we intens van genoten en waar hebben we wat minder van genoten? Dat vind ik het leuke aan instagram, al die leuke momenten die je er gedurende het jaar op zet! De aaaaaah’s en oooooh’s en verliefde blikken kan ik niet verstoppen wanneer ik mijn foto’s bekijk. De ooooooh’s vooral bij de foto’s van mezelf in mijn pyjama met een VERKREUKELD hoofd, uitgroei en wallen tot m’n knieën. Maar hé, ook dat hoorde bij het afgelopen jaar! Wat heb ik dit jaar intens genoten van het MOEDERSCHAP en alles wat erbij komt kijken! Het maakt me DANKBAAR, ook voor de korte nachtjes en het daardoor vele knuffelen. Maar ook de momenten dat ik dacht KAK zeg…Het maakt het leven compleet.

image

Maar nu is 2017 begonnen! Na een fantastische oudejaarsavond vol FROZEN champagne (best lekker spul moet ik zeggen), gezelligheid, hysterie, hapjes en Kahoot quizzen (kennen jullie dat? Echt FANTASTISCH!), vuurwerk en een heeeeel kort nachtje kan het nieuwe jaar beginnen. En man hé WAT HEB IK DAAR VEEL ZIN IN!

image

 

Een kleine terugblik naar nieuwjaarsochtend, heel vroeg. Na 3 uurtjes slaap is de dag alweer begonnen (YEAH! mompowerrrrr). Lauren dartelt door de woonkamer vol energie. Heerlijk speelt ze op het speelkleed. Ik hang op de bank met wallen tot m’n kin en een enorme grijns op mijn gezicht, nagenietend van oudjaarsavond. En dan ineens schiet het door mijn hoofd: GOEDE VOORNEMENS. Daar had ik eigenlijk nog helemaal niet zo over nagedacht…

Maar vanochtend kwam ik deze tekst tegen en ik vind m mooi! Wil ‘m graag met jullie delen!

image

GOEDE VOORNEMENS. Ik ga ze dit jaar DROMEN noemen. Mijn dromen voor dit nieuwe jaar?

  1. intens genieten van al het moois met mijn gezin.
  2. Meer knuffelen!
  3. Meer aandacht voor anderen en klaar staan voor anderen.
  4. Sporten! (#nietomdathetmoet maar gewoon #omdatikerblijvanwordenveelenergievankrijg).
  5. Heel veel leuke en inspirerende blogs schrijven voor MOMspiration.

En verder? Ik laat het open, pak dit jaar met beide handen aan en ga volop genieten van al het moois wat dit jaar mag brengen!

Ik wens jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar toe!! Een jaar waarin je mag genieten van al het moois om je heen, van alle lieve mensen, de kleine en de grote dingen. Een jaar waarin je mag zijn precies zoals je bent! Keep the Sunny side up en pak het leven met beide handen aan! Liefs!

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en hoopt eind februari 2017  te bevallen van een tweede dochtertje. Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

 Disclaimer:

Annette en haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

. image

 

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: