Oh.My.CATness

Hoe maak je 2 meisjes dolverliefd op een pop? Nou, supersimpel: Trek de pop een kittig dierenpakje aan en laat het lieve dingen tegen de kersverse mama’s zeggen en zingen. Jools & Pippa zijn in de wolken….

Prachtig om te zien hoe dat ‘verzorgende’ instinct er al zo van nature bij kindjes in zit. Met veel speelgoed kunnen ze best hardhandig zijn, maar deze Little Love Knuffelpop van VTech roept een soort verantwoordelijkheid in ze op waar onlosmakelijk voorzichtigheid en bescherming aan verbonden is. Zodra de pop ‘mama’ tegen de meisjes zegt zíé je gewoon wat gebeuren in hun oogjes!

Gelukkig vinden Jools & Pippa het Kattenvriendje + Verzorg & Leer Reismand net zo leuk, dus kunnen ze om de beurt met het Kattenvriendje en de Knuffelpop spelen. Toen we zaterdagmiddag op visite gingen bij onze lieve vriendin Robin in Amsterdam móésten beide vriendjes natuurlijk mee!

Tijdens het binnenspelen mochten de roze sch/katjes gezellig meedoen, maar de mini-mama’s besloten dat een wandeling door het Vondelpark + tosti eten bij Golden Brown (AANRADER!!! TE lekkere tosti’s en meer + kindvriendelijk!) een beetje teveel voor ze was:

Kleine baby’s en kittens moeten nu slapen in hun bed en mogen niet meer spelen.

Aldus een dreumes- en peutermoeder van 1 en 3 jaar.

Duidelijke taal.

IMG_3566.JPG

Maar ook wel slim, want tijdens het schommelen, mooie takken verzamelen, kleuren en tosti’s eten heb je ook wel allebei je handen nodig en kun je geen baby’s of katten tillen.

Gezellig hoor zo’n nieuw gezinslid erbij. En hoe heerlijk? Deze heeft wél een uitknop!

large

 

PS: Mocht je niet zo ‘into de katten’ zijn, dan zijn er ook Knuffelpopjes in de vorm van een giraf, ijsbeer en konijn.

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_3556

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: