Durf jij dit?!

Jools & Pippa vinden shoppen bij Albert Heijn -aka Appie aka Overteijn- fantastisch. Omdat:

• We tijdens de wandeling erheen langs 3 speeltuintjes en heeeeel veel eendjes komen.


• Ze een stuk fruit uit het mandje speciaal voor kinderen mogen kiezen.

• Ze een krentenbol krijgen van de lieve bakkersmevrouw.

• Ze een eigen karretje mogen ‘besturen’ (je houdt je hart vast).

• Er een interactieve speelmuur is. Kan mama even gauw de laatste boodschappen bij elkaar rapen.


Na het SpeelmuurAvontuur is het tijd om richting kassa te gaan. Linksom zou zijn langs de pakjes Fristi. En die kopen we niet. Maar die wil Jools wel. Dus dat pad slaan we doorgaans over.

Rechtsom it is. 

Niet zonder HOOG risico. 

Met twee kiddies van 1 en 3 jaar + ieder een eigen volgeladen winkelwagentje DÍT gangpad kiezen…. De kans dat het mis zou gaan was natuurlijk ENORM.

img_4445

>>>Pippa kan niet eens boven haar kar uitkijken en gaat puur op ‘gevoel'<<<

 Maar hé, soms doe je gewoon eens wat geks en gaat het goed. Life is too short to be boring, toch??

Ennuhhh: Misschien voelen ze nu al feilloos aan verspilde wijn eeuwig zonde zou zijn?

 

liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_3336

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: