Powerrr to the multitasking mom!

Wanneer je kinderen hebt (maar ook wanneer je ze niet hebt), dan heb je ermee te maken. Je moet kunnen multitasken. Iets waar wij vrouwen natuurlijk rete goed in zijn! Power to the ladies!! Sinds ik twee kids heb, heb ik een nieuw talent bij mezelf ontdekt. Jaja, en niet zomaar één. Nee, ik kan multitasken tot de max en daar ben ik vet trots op. Hoe? Nou dat zal ik jullie vertellen. Hieronder beschrijf ik 10 situaties waarbij ik kan multitasken als de brandweer. En ik weet zeker dat héél wat mommy’s zich hierin herkennen!

IMG_4604

Hoe herken je een SUPER multitasking MOMMY?!

1. Wanneer ze met 1 arm/hand een fles kan klaarmaken en met de andere arm haar beeb kan sussen;
2. Wanneer ze met 1 hand haar dreumes haar brood kan voeren (omdat ze pissig is en het anders door de woonkamer smijt) en met haar kin de fles in het waffeltje van haar beeb weet te houden;
3. Wanneer ze haar beeb in badje doet maar ze de shampoo niet op de rand van het badje heeft gezet en ze met haar tenen de shampootube (Naïf natuurlijk, ruikt zoooo goed!) oppakt en met een ninja-move naar boven slingert.
4. Wanneer ze haar beeb troost op de arm omdat ze krampjes heeft en intussen met haar dreumes blokkentorens bouwt én tussendoor haar brood voert (omdat ze wéér niet wil eten, alleen wanneer ze afgeleid wordt);
5. Wanneer ze kan koken, beeb troosten (wéér die krampjes) en haar dreumes uit de kasten houdt omdat ze suikerklontjes probeert te pakken én opeten;
6. Wanneer ze in 1 enkele reis naar de auto haar dreumes, baby in maxicosi, kinderwagen, 2 tassen én een loopfiets (ja serieus) mee kan nemen;
7. Wanneer ze haar dreumes, haar beeb in maxicosi en 3 gevulde boodschappentassen vanuit de auto in 1 streep mee naar huis kunt nemen;
8. Wanneer haar ene arm enorme spierballen heeft en haar andere arm bij het zwaaien gezellig aan de onderkant mee zwaait (Hello kipfiletje);
9. Wanneer ze in een uur tijd haar beeb én haar dreumes in bad kan doen, een was kan draaien, een andere was kan vouwen, haarzelf kan douchen én samen kan ontbijten (Okay, dit lukt haar niet altijd en is een ware uitdaging);
10. Wanneer ze keuzes kan maken, de boel de boel durft te laten, ze kan kiezen voor lekker spelen met haar kids of juist tijd voor haarzelf zodat iedereen aan het einde van de dag met een glimlach van geluk kan gaan slapen.
Hebben jullie nog leuke situaties waarin je moet multitasken als een malle? Vertel!
IMG_3418

Volgen jullie al onze avonturen al via Instagram? Kijk op lieve_lauren_en _pippa

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en Pippa (0). Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: